Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gavin James feat. Philippine - Always

Cover Gavin James feat. Philippine - Always
Digital
GS AllPoints / Epic 886447530450

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Gavin James
Ollie Green
Producer:Ollie Green
Coverversie van:Gavin James - Always
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

18/01/2019
Digital GS AllPoints / Epic 886447530450 (Sony) / EAN 0886447530450
Toon detailsAlles beluisteren
1.Always
  4:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06AlwaysGS AllPoints / Epic
886447530450
Single
Digital
18/01/2019

Gavin James   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Book Of Love14/03/20151014
Bitter Pill05/09/2015Tip: 4 
2217/10/2015Tip: 53 
Nervous12/03/2016Tip 
Nervous (The Ooh Song) [Mark McCabe Remix]06/08/2016Tip: 4 
Have Yourself A Merry Little Christmas17/12/2016Tip: 21 
Tired (Alan Walker feat. Gavin James)03/06/2017Tip 
Hearts On Fire18/11/2017Tip 
Always12/05/2018Tip: 25 
Glow15/12/2018416
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Whelans14/03/20157016
Bitter Pill19/03/2016335
 

Philippine   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.