Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Marble Sounds - About You

Nummer

Jaar:2018
Label:ZEAL
Distributeur:KONKURRENT
Muziek/Tekst:Pieter Van Dessel
Producer:Pieter Van Dessel
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

08/02/2019
Digital Zeal - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.About You
  2:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:16About YouZeal
-
Single
Digital
08/02/2019

Marble Sounds   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sky High29/01/2011Tip: 13 
No One Ever Gave Us The Right06/04/2013Tip: 59 
Leave A Light On14/12/20131511
Photographs15/03/2014Tip: 19 
The First Try30/01/2016Tip: 38 
Tout et partout07/05/2016Tip 
Ten Seconds To Count Down04/03/2017Tip 
Anyhow (Even Now)07/07/2018Tip: 33 
Speeches06/10/2018Tip: 48 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nice Is Good27/03/2010583
Dear Me, Look Up06/04/20132739
Tautou23/01/20162220
The Advice To Travel Light29/09/2018917
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

gherkin
Member
***
Marble Sounds blijft gewoon rustig fijne plaatjes maken en vanzelfsprekend is daar niks mis mee.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.