Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer - Who Do You Love

Cover The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer - Who Do You Love
Digital
Disruptor / Columbia 886447509302

Charts

Binnenkomst:16/02/2019 (Positie 43)
Laatste week notering:16/03/2019 (Positie 24)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:8965 (116 Punten)
Airplay:16/02/2019 / Piek: 22 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 43 / Weken: 3
de  Piek: 55 / Weken: 3
at  Piek: 31 / Weken: 4
nl  Piek: 52 / Weken: 5
be  Piek: 21 / Weken: 5 (V)
  Tip: 3 (W)
se  Piek: 19 / Weken: 5
no  Piek: 30 / Weken: 2
au  Piek: 13 / Weken: 5
nz  Piek: 28 / Weken: 4

Tracks

08/02/2019
Digital Disruptor / Columbia 886447509302 (Sony) / EAN 0886447509302
Toon detailsAlles beluisteren
1.Who Do You Love
  3:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Who Do You LoveDisruptor / Columbia
886447509302
Single
Digital
08/02/2019

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/2014205
Good Girls24/05/2014402
Don't Stop21/06/2014161
Kiss Me Kiss Me05/07/2014291
Everything I Didn't Say05/07/2014311
Amnesia05/07/2014212
What I Like About You07/02/2015Tip: 76 
She's Kinda Hot25/07/2015461
Hey Everybody!24/10/2015Tip: 12 
Jet Black Heart27/02/2016Tip 
Girls Talk Boys23/07/2016Tip: 34 
Want You Back03/03/2018Tip: 4 
Youngblood16/06/2018540
Valentine29/09/2018Tip: 19 
Who Do You Love (The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer)16/02/2019215
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer12/07/2014134
LiveSOS27/12/2014419
Sounds Good Feels Good31/10/2015232
Youngblood23/06/2018322
 

The Chainsmokers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
#SELFIE22/03/20141412
Roses (The Chainsmokers feat. Rozes)16/01/20163114
Don't Let Me Down (The Chainsmokers feat. Daya)16/04/2016430
Inside Out (The Chainsmokers feat. Charlee)18/06/2016Tip 
Closer (The Chainsmokers feat. Halsey)13/08/2016130
Setting Fires (The Chainsmokers feat. XYLō)19/11/2016Tip: 10 
All We Know (The Chainsmokers feat. Phoebe Ryan)10/12/2016435
Paris21/01/2017514
Something Just Like This (The Chainsmokers & Coldplay)04/03/2017136
The One08/04/2017Tip: 4 
Honest19/08/2017Tip: 3 
Sick Boy27/01/20183011
You Owe Me24/02/2018Tip 
Everybody Hates Me24/03/2018Tip 
Somebody (The Chainsmokers feat. Drew Love)28/04/2018Tip 
This Feeling (The Chainsmokers feat. Kelsea Ballerini)29/09/2018Tip: 11 
Side Effects (The Chainsmokers feat. Emily Warren)13/10/2018442
Beach House24/11/2018Tip 
Hope (The Chainsmokers feat. Winona Oak)22/12/2018Tip: 8 
Who Do You Love (The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer)16/02/2019215
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Memories... Do Not Open15/04/2017261
Sick Boy...Side Effects [EP]11/08/20185732
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.45 (Reviews: 20)

Musicfreaky_93
Member
***
Ein etwas seltsame Kollaboration und das Ergebnis lässt sich leider nicht sehen.

Uebi
Member
****
Den Refrain finde ich überdurchschnittlich, hingegen ist der instrumentale Teil, der an ihre frühen Hits erinnert, doch eher nervig geraten. Aber insgesamt dennoch passabel, gute 4.

tgebele
Member
***
Ein richtiger 08/15-Song. Da hatten sie schon wesentlich bessere Titel.

remember
Member
***
Absolut belanglos.

rhayader
Member
***
Die typische Fastfood-Musik von heute. Zwar nicht so nervig und übel wie vieles andere heutzutage, aber trotzdem uninteressant. Knapp 3*.

da_hooliii
Member
**
Es ist sehr anstrengend das ganz zu hören.

remix1970
Member
***
Durchschnittliche Nummer.

Widmann1
Member
*****
Find ich richtig klasse, endlich mal wieder ein Ohrwurm der Kettenraucher.

!Xabbu
Member
***
knappe 3*
die strophen gehen noch klar.

irelander
Member
*
This is a perfect storm of a terrible vocal performance on an overproduced unoriginal Chainsmokers song. Extremely not for me. 1.5

Kamala
Member
****
...gutes Geknarze - was interessiert mich da der Kommerz...-4

southpaw
Member
****
Auch für Massenware in den Charts sind wir heute schon dankbar.

Werner
Member
****
Aufgerundete vier.

fabio
Member
****
gut

bluezombie
Member
****
.

ul.tra
Member
**
08/15-Nerv

Patrick3
Member
******
Prachtig nummer

Mark1984
Member
**
Ben het totaal niet met je eens Wolfke! Gelukkig dat smaken verschillen,een 13 in dozijn aftreksel waar er al teveel van zijn.

Wolfke
Member
******
Dit is toch wel een schitterend nummer van The Chainsmokers, misschien wel hun beste nummer dat ze ooit gemaakt hebben... Dit moet gewoon een hit worden !

Mark1984: Ik vind dit wel een nummer dat blijft hangen ook al vind je dat het klinkt als 13 in 1 dozijn... Maar ik begrijp je wel, alle nummers van 'The Chainsmokers' lijken erg op elkaar. Ik denk dat die sound hun blijvend succes is. Want ze scoren toch regelmatig keer op keer hits met deze sound. En ik denk ook dat deze makkelijk de weg naar de Top 10 zal vinden dankzij 5 Seconds Of Summer.
Laatst gewijzigd: 21/02/2019 19:59

Chartsfohlen
Member
***
Kommerziell interessante Combo, die musikalisch leider nur gewöhnliche Massenware auf die Beine gestellt hat. Langweilig.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.