Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Foals - In Degrees

Nummer

Jaar:2019
Label:WARNER
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Foals
Producer:Foals
Yannis Philippakis
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:08/06/2019 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

29/03/2019
Digital Warner Bros. - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.In Degrees
  4:57
   
10/05/2019
Digital Warner Bros. 190295431969 (Warner) / EAN 0190295431969
Toon detailsAlles beluisteren
1.In Degrees (Purple Disco Machine Remix)
  6:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:57Everything Not Saved Will Be Lost Part 1Warner Bros.
0190295500917
Album
CD
08/03/2019
4:57In DegreesWarner Bros.
-
Single
Digital
29/03/2019
Purple Disco Machine Remix6:36In DegreesWarner Bros.
190295431969
Single
Digital
10/05/2019

Foals   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Number30/03/2013451
Bad Habit10/08/2013Tip: 89 
Out Of The Woods02/11/2013Tip: 23 
Mountain At My Gates08/08/2015Tip: 35 
Give It All21/11/2015Tip: 52 
Birch Tree06/02/2016Tip 
Exits02/02/2019Tip: 36 
On The Luna23/02/2019Tip: 40 
In Degrees08/06/2019Tip 
Black Bull10/08/2019Tip 
The Runner21/09/2019Tip: 35 
Wash Off02/05/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Total Life Forever29/05/2010831
Holy Fire16/02/20132525
What Went Down05/09/20151714
Everything Not Saved Will Be Lost Part 116/03/2019175
Everything Not Saved Will Be Lost Part 226/10/2019562
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86 (Reviews: 7)

sophieellisbextor
Staff
*****
Trop bien foutu !

tgebele
Member
****
Ganz so euphorisch bin ich auch nach mehrmals Hören nicht.
Aber solide vier Sterne sind`s allemal.

Chartsfohlen
Member
*****
Ich bin auch positiv überrascht, da die meisten Foals-Titel bei mir eher im soliden Vierer- als im starken Fünfer-Bereich angesiedelt sind und ich mir so recht nicht vorstellen mochte, dass der Stil dieser Band bei mir einen fünfminütigen Song tragen kann. Schafft "In Degrees" aber dank eines verspielten Arrangements, eines coolen Rhythmus' und einer schönen Steigerung im Verlaufe des Songs. Habe da nichts zu meckern, das ist in sich total stimmig und cool.

Kamala
Member
*****
Ja, gefällt mir auch. Treibt schön vorwärts und hat eine gute Melodie die zwar anfänglich leicht eintönig wirkt, sich aber gut weiterentwickelt.

Widmann1
Member
*****
Top, der geht voran.

gherkin
Member
*****
Ook dit is een zeer geslaagd nummertje van Foals.

drogida007
Member
*****

Very good Stuff.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.