Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Milk Inc. - Whisper

Cover Milk Inc. - Whisper
CD-Single
Antler / Subway 8674192 (be)

Nummer

Jaar:2004
Label:ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/ASTRAL
Muziek/Tekst:Filip Vandueren
Regi Penxten
Producer:Filip Vandueren
Regi Penxten
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/09/2004 (Positie 41)
Laatste week notering:22/01/2005 (Positie 46)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:1205 (644 Punten)
Dance:09/10/2004 / Piek: 14 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 20 (V)

Tracks

06/09/2004
CD-Single Antler / Subway 8674192 (EMI) [be] / EAN 0724386741929
Toon detailsAlles beluisteren
1.Whisper (Radio)
  3:40
2.Whisper (Extended)
4:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio3:40WhisperAntler / Subway
8674192
Single
CD-Single
06/09/2004
Extended4:50WhisperAntler / Subway
8674192
Single
CD-Single
06/09/2004
3:39Now Dance 2004 Vol. 3EVA
8635432
Compilatie
CD
01/10/2004
3:40Hit Club - The Very Best Of 2004EVA
8743802
Compilatie
CD
29/11/2004
3:39Het beste uit Tien Om Te Zien - Winter 2004BMG
82876 668102
Compilatie
CD
17/12/2004
»» alles tonen

Milk Inc.   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In My Eyes02/01/1999218
Promise03/04/1999312
Oceans03/07/1999813
Losing Love20/11/1999216
Walk On Water22/04/2000120
Land Of The Living30/09/2000216
Livin' A Lie03/03/2001310
Never Again23/06/20011711
Wide Awake10/11/2001213
Sleepwalker18/05/2002612
Breathe Without You02/11/2002714
Time17/05/20031010
The Sun Always Shines On TV06/09/2003513
I Don't Care (Milk Inc. feat. Silvy)14/02/2004318
Whisper11/09/2004120
Blind07/05/2005510
Go To Hell15/10/2005417
Tainted Love17/06/2006715
Run09/09/2006722
No Angel23/12/20061012
Sunrise07/07/2007317
Tonight27/10/2007618
Forever21/06/2008715
Race20/09/20081819
Blackout11/07/2009121
Storm27/02/2010113
Chasing The Wind17/07/2010106
Fire12/02/201157
Shadow09/07/2011424
I'll Be There (La vache)24/09/201166
Miracle23/06/2012166
Last Night A DJ Saved My Life09/02/2013310
Sweet Child O' Mine15/06/201359
Imagination28/09/201334
Don't Say Goodbye01/11/201476
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Apocalypse Cow05/06/1999526
Land Of The Living25/11/2000268
Double Cream01/12/2001395
Closer18/10/2003119
Supersized09/09/2006359
The Best Of06/10/2007235
Forever28/06/2008135
Nomansland12/03/2011133
15 - The Very Best Of22/10/2011449
Undercover29/06/2013144
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.96 (Reviews: 28)

Roefe
Member
*****
Doch solider Track, aufgerundete 5.

WeePee
Member
****
Okay

christian1980
Member
*****
Gut.

sophieellisbextor
Staff
*****
Un de leurs (peu nombreux) numéros 1 en Flandre.

Maylaya
Member
******
OMG!!!!

Patrick3
Member
******
Ik fluister dat dit een schitterend Milk Inc. nummer is. men fluistert het voort.

KVG
Member
****
Een nummer 1-hit van Milk Inc. die alweer uit 2004 dateert.

ericwyns
Member
****
Eén van de vele hit van dansformatie Milk Inc. in de Vlaamse Ultratop 50. Eind 2004/begin 2005 stonden ze er twintig weken mee genoteerd en bereikten zelfs de eerste plaats. Ook terug te vinden op hun album "Supersized" (2006). Naar boven afgerond vier sterren.

Der_Nagel
Member
*****
knapp aufgerundete 4.5 für diesen Vocaltrancer der Belgier...

White Tiger
Member
******
Deze steekt er voor mij nog het meest bovenuit!! Beste plaatje!

bjorn614
Member
*****
zeer goed nummer van Milk Inc.

remember
Member
****
dochdoch, der geht gut ab..

zsczsc
Member
***
Muss nicht sein und singen können sie einfach nicht.

Cheetah
Member
******
Zalige plaat

BLutch
Member
******
Terecht op nummer 1 gestaan!!!

tafelpoot
Member
***
een beetje afgekeken van Trancescape - Producelast toch wel (ook uit hetzelfde jaar) ... nuja, slecht klinkt het niet.

Geef mij als beste milk inc plaat maar In My Eyes, Losing Love of La Vache.

3*

Raveland
Member
****
nett

Muchana
Member
******
Nog is echt een zeer maar dan ook een zeer goed nummer van Milk Inc.!

dries373
Member
******
Vind ik een van de best milk inc nummers tot nog toe!!

nickmassage
Member
******
Zalig nummer! Zorg altijd voor de nodige ambiance en iedereen gaat van de grond! :D

MUSICBOJ
Member
*****
Goeie plaat.. Verdiende op nummer 1 te staan in de ultratop!
15/02/2008 22:01
Paperinik
Member
******
Einer der allerschönsten Songs von Milk Inc., einer der letzten wirklich originellen Titel der Formation. Schön und aufbrausend, zum Immer-und-immer-wieder anhören.

Videoclip:
http://www.youtube.com/watch?v=v8SXv6_WeI4


Laatst gewijzigd: 04/01/2010 23:30
13/02/2008 18:22
Adler_86
Member
****
Ein wirklich guter Dance Kracher!Ich bin begeistert!
08/04/2007 01:08
southpaw
Member
****
Not overwhelming but good.
18/01/2007 23:51
Sacred
Member
*****
Great Vocaltrancer aus 2004.
19/07/2005 21:15
÷kkel
Member
*****
Recht gut
17/06/2005 16:55
saŖy
Member
******
Nummer 1 in Belgien
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.