Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Foals - Cafe d'Athens

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Foals
Producer:Foals
Yannis Philippakis
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06Everything Not Saved Will Be Lost Part 1Warner Bros.
0190295500917
Album
CD
08/03/2019

Foals   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Number30/03/2013451
Bad Habit10/08/2013Tip: 89 
Out Of The Woods02/11/2013Tip: 23 
Mountain At My Gates08/08/2015Tip: 35 
Give It All21/11/2015Tip: 52 
Birch Tree06/02/2016Tip 
Exits02/02/2019Tip: 36 
On The Luna23/02/2019Tip: 40 
In Degrees08/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Total Life Forever29/05/2010831
Holy Fire16/02/20132525
What Went Down05/09/20151714
Everything Not Saved Will Be Lost Part 116/03/2019175
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

rhayader
Member
****
Eines muss man der Band zugute halten. Sie geht neue Wege, zumindest bei den Songs, die ich von ihnen bisher kenne. Das hier wäre noch viel besser wenn dieser nervöse moderne Beat nicht wäre, denn was darum passiert, ist wirklich klasse. Deshalb kann ich auch hier 4* vergeben.

Widmann1
Member
****
Der Beginn mit diesem Vibraphon (?) ist klasse. Dann wird es etwas beliebig.

gherkin
Member
****
Ook deze muziek van Foals vind ik best nog wel geslaagd te noemen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.