Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Milow feat. Ilse DeLange - Sleeping Bag (Live)

Cover Milow feat. Ilse DeLange - Sleeping Bag (Live)
Digital
Medialaan 886447640784 (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:MEDIALAAN
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Herman Pieter de Boer
Hans van Eijck
Producer:Jeroen Swinnen
Coverversie van:Bart KaŽll - Zeil je voor het eerst
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/04/2019 (Positie 47)
Laatste week notering:11/05/2019 (Positie 48)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:14020 (7 Punten)
Airplay:06/04/2019 / Piek: 34 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:06/04/2019 / Piek: 21 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 47 / Weken: 2 (V)

Tracks

29/03/2019
Digital Medialaan 886447640784 (Sony) [be] / EAN 0886447640784
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sleeping Bag (Live)
  3:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17Sleeping Bag (Live)Medialaan
886447640784
Single
Digital
29/03/2019

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/20131018
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Milow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Don't Know03/03/2007342
Dreamers And Renegades16/02/2008245
The Ride31/05/2008415
Ayo Technology27/09/2008128
Out Of My Hands04/04/2009Tip: 5 
Darkness Ahead And Behind (Live)10/10/2009Tip: 5 
Never Gonna Stop11/12/201027
You And Me (In My Pocket)12/03/2011618
Little In The Middle02/07/20112411
She Might She Might17/12/2011432
Building Bridges25/02/2012Tip: 12 
California Rain16/06/2012Tip: 12 
Where My Head Used To Be29/09/2012Tip: 4 
We Must Be Crazy08/02/2014Tip: 2 
Against The Tide24/05/2014Tip: 3 
Tomorrow The Sun May Go27/09/2014Tip: 6 
Echoes In The Dark22/11/2014Tip: 3 
Wind Me Up21/03/2015Tip: 5 
Fortune Cookie (Emma Bale feat. Milow)28/11/2015121
Howling At The Moon16/04/2016323
No No No15/10/2016249
Lonely One21/01/2017Tip: 2 
Summer Days (Milow feat. SebastiŠn Yatra)01/07/2017208
Don't Turn Around28/10/2017Tip: 1 
Lay Your Worry Down (Milow feat. Matt Simons)10/11/20182810
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Help27/04/2019Tip: 4 
Mia (Live)27/04/2019Tip 
Dat ze de mooiste is (Live)11/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Bigger Picture04/02/200610110
Coming Of Age09/02/2008165
Milow25/04/20092624
Live - Maybe Next Year10/10/2009720
North And South09/04/2011593
From North To South - Live27/10/2012921
Silver Linings12/04/2014147
Modern Heart21/05/2016242
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Zeil Je Voor Het Eerst in een nieuw jasje gestoken voor het programma Liefde Voor Muziek. Best nog wel fijn.

Patrick3
Member
******
Prachtige versie Liefde voor muziek hitpotentie
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.