Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - Building Bridges (Live)

Cover Ilse DeLange - Building Bridges (Live)
Digital
Firefly 19UMGIM37155

Nummer

Jaar:2019
Label:FIREFLY
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Kit Hain
Jonathan Vandenbroeck
Jo Francken
Producer:Jeroen Swinnen
Coverversie van:Milow - Building Bridges
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:04/05/2019 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

22/04/2019
Digital Firefly 19UMGIM37155 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Building Bridges (Live)
  2:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:47Building Bridges (Live)Firefly
19UMGIM37155
Single
Digital
22/04/2019
2:48Liefde voor muziek [2019]Universal
778.440-2
Compilatie
CD
31/05/2019
2:48Liefde voor muziek [2019] [Reissue]Universal
081.427-8
Compilatie
CD
16/08/2019

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
Gravel & Dust13/07/2019Tip 
Some Things You Don't Forget02/11/2019Tip 
Changes18/04/2020Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/201310110
Ilse DeLange08/09/2018394
Gravel & Dust14/09/2019205
Changes23/05/2020972
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Kamala
Member
*****
Die Lady hat eine sehr schöne, mich ansprechende Stimme. Ihre Version gefällt mir genauso gut wie das Original von Milow.

southpaw
Member
****
Gut gemachtes Milow-Cover.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.