Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Niels Destadsbader - Mee naar boven

Cover Niels Destadsbader - Mee naar boven
Digital
Mostiko 5411530820306 (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Miguel Wiels
Niels Destadsbader
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/05/2019 (Positie 44)
Laatste week notering:17/08/2019 (Positie 37)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:5686 (266 Punten)
Airplay:25/05/2019 / Piek: 7 / Weken: 13
Vlaamse top 50:18/05/2019 / Piek: 1 / Weken: 14
In de landen:
be  Piek: 22 / Weken: 14 (V)

Tracks

10/05/2019
Digital Mostiko 5411530820306 (CNR) [be] / EAN 5411530820306
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mee naar boven
  3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Mee naar bovenMostiko
5411530820306
Single
Digital
10/05/2019
3:28MNM Big Hits 2019 Vol. 3Universal
538 801-7
Compilatie
CD
28/06/2019
3:29Q Beach House 2019Mostiko
AL 310942
Compilatie
CD
12/07/2019
3:29Radio 2 Zomerhit 2019VRT MZK
AL-31166-2
Compilatie
CD
09/08/2019

Niels Destadsbader   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent van mij11/07/2009186
Vrij02/04/2011Tip: 39 
Hou je me vast31/12/2011Tip: 25 
Helemaal weg van jou19/05/2012Tip: 30 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Groen21/06/2014Tip: 77 
Dansen15/11/2014Tip: 9 
Hey pa24/10/20151710
Vandaag25/06/2016Tip: 2 
Speeltijd29/10/2016376
Een beetje anders (Niels & Wiels)26/11/2016223
Skwon meiske (Niels & Wiels)01/04/20172111
Sara23/09/2017445
Tranen met tuiten09/12/2017Tip: 2 
Verover mij (Live)24/03/2018428
Ik ben van 't stroate (Live)28/04/2018353
Tokio (Live)12/05/2018Tip 
Als je gaat (Live)26/05/2018Tip 
Paradijs (Live)02/06/2018501
Gloria15/09/2018386
Vlinders in haar buik22/12/2018443
Door jou (Niels Destadsbader, Paul Michiels & Sarah Bettens)20/04/2019Tip: 1 
Mee naar boven18/05/20192214
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Speeltijd29/10/20161120
Dertig09/06/2018163
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

sanremo
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.