Login
België (Vlaanderen)

Booba - Arc-en-ciel

Cover Booba - Arc-en-ciel
Digital
Tallac / Capitol 19UMGIM44001

Nummer

Jaar:2019
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Booba
Nick BZ
Dany Synthé
Producer:Nick BZ
Dany Synthé
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:25/05/2019 / Tip / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 37 / Weken: 1
fr  Piek: 1 / Weken: 3
be  Tip (V)
  Piek: 16 / Weken: 2 (W)

Tracks

17/05/2019
Digital Tallac / Capitol 19UMGIM44001 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Arc-en-ciel
  2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Arc-en-cielTallac / Capitol
19UMGIM44001
Single
Digital
17/05/2019

Booba   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
PGP02/02/2019Tip 
Arc-en-ciel25/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Futur08/12/2012743
D.U.C25/04/2015401
Nero nemesis12/12/20151271
Trône09/12/2017399
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.