Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lost Frequencies feat. Aloe Blacc - Truth Never Lies

Cover Lost Frequencies feat. Aloe Blacc - Truth Never Lies
Digital
Found Frequencies / Armada / Mostiko 5411530820757 (be)
Cover Lost Frequencies feat. Aloe Blacc - Truth Never Lies
Digital
Found Frequencies / Armada / Mostiko - (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Aloe Blacc
Felix De Laet
Michael James Ryan
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/06/2019 (Positie 36)
Laatste week notering:20/07/2019 (Positie 37)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:10546 (66 Punten)
Airplay:15/06/2019 / Piek: 28 / Weken: 4
Dance:15/06/2019 / Piek: 3 / Weken: 6
In de landen:
be  Piek: 35 / Weken: 6 (V)
  Tip: 15 (W)

Tracks

07/06/2019
Digital Found Frequencies / Armada / Mostiko 5411530820757 (CNR) [be] / EAN 5411530820757
Toon detailsAlles beluisteren
1.Truth Never Lies
  3:11
   
19/07/2019
Digital Found Frequencies / Armada / Mostiko - (CNR) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Truth Never Lies (Maxim Lany Remix)
  3:39
2.Truth Never Lies (Maxim Lany Extended Remix)
  6:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11Truth Never LiesFound Frequencies / Armada / Mostiko
5411530820757
Single
Digital
07/06/2019
3:12MNM Big Hits 2019 Vol. 3Universal
538 801-7
Compilatie
CD
28/06/2019
3:14Q Beach House 2019Mostiko
AL 310942
Compilatie
CD
12/07/2019
Maxim Lany Remix3:39Truth Never LiesFound Frequencies / Armada / Mostiko
-
Single
Digital
19/07/2019
Maxim Lany Extended Remix6:05Truth Never LiesFound Frequencies / Armada / Mostiko
-
Single
Digital
19/07/2019

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019214
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/2019197
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019356
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Lost Frequencies   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Are You With Me15/11/2014140
Reality (Lost Frequencies feat. Janieck Devy)13/06/2015134
Eagle Eyes (Felix Jaehn feat. Lost Frequencies & Linying)28/11/2015Tip: 18 
Beautiful Life (Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza)11/06/2016119
What Is Love 201615/10/2016120
All Or Nothing (Lost Frequencies feat. Axel EhnstrŲm)25/02/2017913
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
So Much Better (Remix) (Sandro Cavazza & Lost Frequencies)29/07/2017Tip 
Crazy (Lost Frequencies & Zonderling)02/12/2017128
Guinea Pig (Lost Frequencies Remix) (Girls In Hawaii & Lost Frequencies)31/03/2018Tip 
Melody (Lost Frequencies feat. James Blunt)05/05/2018721
Like I Love You (Lost Frequencies feat. The NGHBRS)22/09/2018526
Recognise (Lost Frequencies feat. Flynn)16/03/20191816
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019356
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Less Is More29/10/2016338
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Widmann1
Member
*****
Gute Kollabo von Felix De Laet (Lost Frequencies) und dem Sänger Aloe Blacc. Das passt einfach.

gherkin
Member
*****
De waarheid is dat ik dit weer een aangename toevoeging aan het rijtje fijne nummers van Lost Frequencies vind.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.