Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jonas Brothers - Only Human

Cover Jonas Brothers - Only Human
Digital
Republic -

Nummer

Jaar:2019
Label:REPUBLIC
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Kevin Jonas
Joe Jonas
Nick Jonas
Shellback
Producer:Shellback
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/08/2019 (Positie 44)
Laatste week notering:17/08/2019 (Positie 40)
Piekpositie:40 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:12765 (22 Punten)
Airplay:27/07/2019 / Piek: 24 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:15/06/2019 / Piek: 1 / Weken: 7
In de landen:
ch  Piek: 96 / Weken: 2
be  Piek: 40 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 92 / Weken: 1
nz  Piek: 35 / Weken: 3

Tracks

07/06/2019
Digital Republic - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Only Human
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Happiness BeginsRepublic
00602577842436
Album
CD
07/06/2019
3:03Only HumanRepublic
-
Single
Digital
07/06/2019

Jonas Brothers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
S.O.S28/06/2008817
Burnin' Up23/08/2008Tip: 19 
Hold On27/09/2008264
When You Look Me In The Eyes29/11/2008Tip: 2 
Paranoid06/06/2009Tip: 12 
Pom Poms18/05/2013Tip: 68 
Sucker16/03/2019923
Cool13/04/2019Tip 
Only Human03/08/2019403
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonas Brothers28/06/2008717
A Little Bit Longer13/09/2008756
Lines, Vines And Trying Times20/06/20091611
Happiness Begins15/06/2019810
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.07 (Reviews: 14)

Trekker
Member
****
Ein Reggae-R&B-Pop-Song, der eigentlich so ziemlich gar nicht aus meinem Musik-Universum stammt, mir aber trotzdem sehr angenehm aufstößt.

theogsean
Member
*****
Very cool! Love the reggae feel of this one! I'm a "sucker" for this. 4.5

!Xabbu
Member
***
die hohen stimmen gefallen mir nicht so.

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Uebi
Member
****
Auch für mich der beste der neuen Songs der Truppe, die bisher als Single erschienen sind. Das Xylophon-Steeldrum-Karibik-Feeling bekommt dem Song recht gut. Abgerundete 4.

ShadowViolin
Member
*****
Anscheinend die dritte Single des neuen Albums, was absolut Sinn machen würde. "Only Human" setzt natürlich keine neuen Trends, erinnert sogar an "Side To Side" & Co. und doch ist "Only Human" ein überdurchschnittlich guter Pop-Track. -5*

Widmann1
Member
*****
Mir gefällt der Sound, ein ganz anderer als die beiden Titel zuvor, auch ganz gut.

Werner
Member
****
Dank des Rhythmus eine aufgerundete vier.

gherkin
Member
***
De Jonas Brothers zijn er weer en daar heb ik op zich geen problemen mee. Net als Sucker klinkt ook deze Only Human immers niet verkeerd.

fabio
Member
****
gut

southpaw
Member
****
Smooth one. Passt zu heißen Sommertagen.

bluezombie
Member
****
.

drogida007
Member
***

Only 3 Points. --> Gefällt mir nicht.

Mark1984
Member
*****
De nieuwe single van de Jonas Brothers doet zomers aan,klinkt erg goed.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.