Login
België (Vlaanderen)

Mumford & Sons - Delta - Reimagined by Pêtr Aleksänder

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man31/10/2009424
Winter Winds27/02/2010292
The Cave24/04/2010219
Roll Away Your Stone21/08/2010Tip: 15 
Awake My Soul23/10/2010Tip: 26 
I Will Wait22/09/20121418
Lover Of The Light17/11/2012Tip: 3 
Whispers In The Dark02/03/2013Tip: 16 
Babel01/06/2013Tip: 8 
Hopeless Wanderer21/09/2013Tip: 32 
Believe21/03/2015272
The Wolf06/06/2015Tip: 4 
Ditmas08/08/2015Tip: 17 
Tompkins Square Park21/11/2015Tip: 3 
Just Smoke19/03/2016Tip: 39 
There Will Be Time (Mumford & Sons & Baaba Maal)07/05/2016Tip: 17 
Wona (Mumford & Sons, Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg)02/07/2016Tip: 25 
Guiding Light29/09/2018Tip: 2 
If I Say03/11/2018Tip 
Beloved09/02/2019Tip: 32 
Woman18/05/2019Tip: 28 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More24/10/20093105
Babel29/09/20121110
Wilder Mind09/05/2015258
Delta24/11/2018335
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.