Login
België (Vlaanderen)

Nekfeu feat. Damso - Tricheur

Cover Nekfeu feat. Damso - Tricheur
Digital
Seine Zoo / Polydor -

Nummer

Jaar:2019
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Nekfeu
Hugz
Damso
Producer:Hugz
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:15/06/2019 / Piek: 27 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:15/06/2019 / Piek: 44 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 4
fr  Piek: 1 / Weken: 4
be  Tip: 44 (V)
  Piek: 1 / Weken: 6 (W)

Tracks

07/06/2019
Digital Seine Zoo / Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tricheur
  4:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:08TricheurSeine Zoo / Polydor
-
Single
Digital
07/06/2019
4:08Les étoiles vagabondesSeine Zoo / Polydor
7738541
Album
CD
14/06/2019

Nekfeu   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tricheur (Nekfeu feat. Damso)15/06/2019Tip: 44 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feu20/06/2015651
Les étoiles vagabondes15/06/2019126
 

Damso   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amnésie23/07/2016Tip 
Nwaar Is The New Black13/05/2017Tip 
Macarena27/05/2017Tip: 23 
Lové01/07/2017Tip: 33 
Mwaka Moon (Kalash feat. Damso)21/10/2017Tip: 10 
Tueurs13/01/2018Tip 
Ipséité05/05/2018Tip 
Julien23/06/2018Tip 
Smog23/06/2018Tip: 31 
Humains21/07/2018Tip 
Rêves bizarres (Orelsan feat. Damso)24/11/2018Tip 
Tricheur (Nekfeu feat. Damso)15/06/2019Tip: 44 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Batterie faible16/07/20161951
Ipséité06/05/20177346
Lithopédion23/06/20181117
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 4)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Werner
Member
***
Plätschert ereignislos vor sich hin.

sophieellisbextor
Staff
****
La force du streaming propulse ce genre de titre au sommet des charts... Nekfeu a proposé bien mieux par le passé, mais ça tient la route.

fabio
Member
***
weniger gut
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.