Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Zara Larsson - All The Time

Cover Zara Larsson - All The Time
Digital
Ten / Epic 886447779842
Cover Zara Larsson - All The Time
Digital
Ten / Epic 886447830147

Nummer

Jaar:2019
Label:EPIC
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Noonie Bao
Linus Wiklund
Ilsey Juber
Zara Larsson
Producer:Lotus IV
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:29/06/2019 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)
se  Piek: 19 / Weken: 4

Tracks

21/06/2019
Digital Ten / Epic 886447779842 (Sony) / EAN 0886447779842
Toon detailsAlles beluisteren
1.All The Time
  3:48
   
05/07/2019
Digital Ten / Epic 886447830147 (Sony) / EAN 0886447830147
Toon detailsAlles beluisteren
1.All The Time (Don Diablo Remix)
  2:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:48All The TimeTen / Epic
886447779842
Single
Digital
21/06/2019
Don Diablo Remix2:56All The TimeTen / Epic
886447830147
Single
Digital
05/07/2019

Zara Larsson   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Uncover18/04/2015722
Lush Life19/09/2015217
Never Forget You (Zara Larsson & MNEK)05/12/2015917
Girls Like (Tinie Tempah feat. Zara Larsson)09/04/20161616
This One's For You (David Guetta feat. Zara Larsson)21/05/20161017
Ain't My Fault17/09/20162616
I Would Like26/11/2016Tip: 1 
So Good (Zara Larsson feat. Ty Dolla $ign)04/02/2017Tip: 2 
Symphony (Clean Bandit feat. Zara Larsson)08/04/2017329
Don't Let Me Be Yours27/05/2017Tip 
Ruin My Life03/11/2018415
Don't Worry Bout Me06/04/2019Tip 
All The Time29/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Good25/03/20171989
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 9)

Kirin
Member
****
Erwartungen erfüllt.

BassGuitarSlide
Member
***
Kann man zwar hören, aber trotzdem mag dieser Song einfach nicht aus der breiten Masse herausstechen...

gherkin
Member
****
Ook dit nummertje van Zara Larsson vind ik best wel prima genietbare popmuziek.

da_hooliii
Member
***
0815-Poplied.

drogida007
Member
****

Mädchen Musik. 3,6⭐

southpaw
Member
****
Solider gediegener Pop.

Chartsfohlen
Member
****
Meines Erachtens auch eher "normaler" Pop, der einerseits eingängig, andererseits aber auch relativ plastisch und künstlich daherkommt. Kann man hören und wird seine Käufer finden, aber einen garantierten Hit höre ich hier nicht heraus.

Knappe 4 auch von mir.

Hamburg-Oldie
Member
****
Nicht schlecht, aber für mich kein großer Wurf bzw. Hit.
Knappe 4.

Widmann1
Member
*****
Hitgarant!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.