Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ellie Goulding & Juice WRLD - Hate Me

Cover Ellie Goulding & Juice WRLD - Hate Me
Digital
Polydor 19UMGIM53750

Charts

Ultratip Bubbling Under:06/07/2019 / Tip / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

28/06/2019
Digital Polydor 19UMGIM53750 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hate Me
  3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06Hate MePolydor
19UMGIM53750
Single
Digital
28/06/2019

Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Under The Sheets30/01/2010Tip: 3 
Starry Eyed24/04/2010Tip: 14 
Lights20/10/20121021
Fall Into The Sky (Zedd feat. Ellie Goulding / Lucky Date)19/01/2013Tip: 63 
Anything Could Happen23/03/2013315
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)27/04/2013821
Burn03/08/2013325
How Long Will I Love You30/11/2013318
Goodness Gracious15/02/2014Tip: 5 
Beating Heart12/04/2014Tip: 2 
Flashlight (DJ Fresh feat. Ellie Goulding)11/10/2014Tip: 21 
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)20/12/2014815
Love Me Like You Do31/01/2015223
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)29/08/20153010
On My Mind26/09/20151017
Something In The Way You Move30/01/20161714
Army14/05/2016413
Still Falling For You10/09/20161611
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/2017Tip: 1 
O Holy Night30/12/2017Tip 
Vincent24/02/2018Tip 
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)10/11/20181625
Mama (Clean Bandit feat. Ellie Goulding)23/02/2019Tip 
Sixteen27/04/2019501
Hate Me (Ellie Goulding & Juice WRLD)06/07/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights04/09/2010541
Halcyon13/10/20121478
Bright Lights01/12/20121792
Delirium14/11/2015129
 

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)21/07/2018466
Lean Wit Me01/09/2018Tip 
Armed And Dangerous17/11/2018Tip 
Roses (Benny Blanco & Juice WRLD feat. Brendon Urie)15/12/2018Tip: 27 
MoshPit (Kodak Black feat. Juice WRLD)22/12/2018Tip 
Robbery23/02/2019Tip: 18 
Hate Me (Ellie Goulding & Juice WRLD)06/07/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/20183960
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018345
Death Race For Love16/03/20191519
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 6)

Kamala
Member
****
Ich mag den Titel auch - auch wenn Ellie etwas hektisch klingt ist es doch das, was wir von ihr kennen. Juice WRLD....naja.

tgebele
Member
*****
Doch - mir gefällt das.

Kirin
Member
****
Wann hat sie vor, wieder erwachsene Musik zu machen? Hinter so was steht sie ja selbst nicht.

Widmann1
Member
***
Blöder Grundrhythmus, gefällt mir nicht.

gherkin
Member
****
Ik haat dit nummertje nu niet om eerlijk te zijn. Sterker nog, ik vind het best wel een fijn liedje dat best wel zou mogen kunnen gaan scoren.

Chartsfohlen
Member
***
Ellie Goulding lässt sich hier von einem Rapper begleiten, der dieses luftige Popstück nicht unbedingt zum Fliegen bringt. Ziemlich repetitiver Harmlos-Pop, der in meinen Ohren nach einem gewissen Stillstand klingt. Lässt mich kalt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.