Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jack Jersey - Me And Bobby McGee

Cover Jack Jersey - Me And Bobby McGee
Cover
Cover Jack Jersey - Me And Bobby McGee
7" Single
EMI 25380 (nl)
Cover Jack Jersey - Me And Bobby McGee
Cover

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Kris Kristofferson
Fred Foster
Producer:Jack de Nijs
Coverversie van:Roger Miller - Me And Bobby McGee
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/05/1976 (Positie 27)
Laatste week notering:22/05/1976 (Positie 29)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:9151 (108 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 17 / Weken: 4
be  Piek: 19 / Weken: 4 (V)

Tracks

1976
7" Single EMI 25380 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Me And Bobby McGee
  
2.Love Lovin' Lover
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Me And Bobby McGeeEMI
25380
Single
7" Single
1976
2:41The Best Of...EMI
5C 056-25450
Album
LP
1976
2:46Good For GoldDisky
GG 86021
Album
CD
1996
Live In Indonesia2:50Hollands GlorieDureco / Strengholt / Tabtoo
22 226242
Album
CD
30/01/2009
2:44Alle 40 goedEMI Catalogue Marketing
6094362
Album
CD
15/02/2013

Jack Jersey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm Calling03/11/1973910
Don't Break This Heart16/02/197498
In The Still Of The Night13/04/1974216
Papa Was A Poor Man27/07/1974413
Rub It In (Jack Jersey And The Jordanaires)16/11/1974156
I Wonder (Jack Jersey And The Jordanaires)15/02/1975511
Mary Lee (Jack Jersey And The Jordanaires)03/05/1975265
Silvery Moon16/08/1975208
Gone Girl06/12/197599
Me And Bobby McGee01/05/1976194
After Sweet Memories24/07/1976243
Blue Brown-Eyed Lady25/09/1976611
Lonely Christmas11/12/1976225
Lonely Me19/02/1977202
She Was Dynamite03/12/1977146
Sri Lanka... My Shangri-La07/06/1980412
Woman25/10/1980291
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 8)

Der_Nagel
Member
***
mittelprächtige Fassung dieses oft interpretierten Country-Titels, abgerundete 3.5…

remember
Member
**
Geradezu lächerlich. da covert er einen der besten Songs aller Zeiten und macht nebenbei auf Pseudo-Elvis?

Na viel Spaß bei dem Schas.

fleet61
Member
****
... gute Version, 4 + ...

Patrick7781
Member
****
Aardige cover van Jack op het Origineel van Kris Kristofferson.
Laatst gewijzigd: 08/12/2015 13:06

pop-fuzzy
Member
****
Kann man sich anhören...
06/01/2007 15:52
Homer Simpson
Member
****
geht noch

4-
22/09/2005 17:45
Voyager2
Member
****
Akzeptable Version des Kris Kristofferson Titels.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.