Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Netsky & Aloe Blacc - Snitch

Cover Netsky & Aloe Blacc - Snitch
Digital
541 / N.E.W.S. 5414165111191 (be)
Cover Netsky & Aloe Blacc - Snitch
Digital
541 / N.E.W.S. 5414165112549 (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Boris Daenen
Aloe Blacc
Mikkel Storleer Eriksen
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:03/08/2019 / Piek: 6 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:03/08/2019 / Piek: 8 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 8 (V)

Tracks

26/07/2019
Digital 541 / N.E.W.S. 5414165111191 [be] / EAN 5414165111191
Toon detailsAlles beluisteren
1.Snitch
  3:05
   
11/10/2019
Digital 541 / N.E.W.S. 5414165112549 [be] / EAN 5414165112549
Toon detailsAlles beluisteren
1.Snitch (Toronto Is Broken Remix)
  3:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Snitch541 / N.E.W.S.
5414165111191
Single
Digital
26/07/2019
Toronto Is Broken Remix3:32Snitch541 / N.E.W.S.
5414165112549
Single
Digital
11/10/2019
3:05MNM Party 2019 Vol. 2Universal
538.947-6
Compilatie
CD
18/10/2019
Toronto Is Broken Remix3:34Serious Beats 93541 / N.E.W.S.
541871CD / N01.PL98.027
Compilatie
CD
25/10/2019

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
Tťquila Limonada (Netsky feat. A.Chal)25/08/20181811
Ice Cold (Netsky & David Guetta)20/10/2018Tip: 11 
Voodoo Magic (Netsky feat. Toulouse & StarGate)22/12/2018Tip 
I Don't Even Know You Anymore (Netsky feat. Bazzi & Lil Wayne)23/03/2019423
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I See The Future In Your Eyes11/04/2020Tip: 5 
Mixed Emotions (Netsky feat. Montell2099)29/08/2020Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019224
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/20191520
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/20193510
Never Be Alone (David Guetta & Morten feat. Aloe Blacc)03/08/2019Tip 
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I Do22/02/2020Tip 
My Way04/07/2020Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

Widmann1
Member
***
Trotz Aloe Blacc, der Nervfaktor ist zu hoch.

gherkin
Member
****
Zowat iedereen in het dancewereldje doet het met Aloe Blacc, dus kon ook Netsky niet achterblijven. Het levert alvast een aangenaam nummertje op.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.