Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Vince Staples - So What? (Episode 01)

Cover Vince Staples - So What? (Episode 01)
Digital
Motown 19UMGIM51043

Nummer

Jaar:2019
Label:MOTOWN
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Vincent Staples
LeKen Taylor
Producer:LeKen Taylor
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:31/08/2019 / Piek: 29 / Weken: 5
Ultratip Bubbling Under:31/08/2019 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

23/08/2019
Digital Motown 19UMGIM51043 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.So What? (Episode 01)
  2:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:05So What? (Episode 01)Motown
19UMGIM51043
Single
Digital
23/08/2019

Vince Staples   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Fish01/07/2017Tip: 11 
&burn (Billie Eilish feat. Vince Staples)03/03/2018Tip 
Opps (Vince Staples & Yugen Blakrok)17/03/2018Tip 
Relay17/11/2018Tip 
Fun!12/01/2019Tip 
So What? (Episode 01)31/08/2019Tip 
Sheet Music (Episode 02)16/11/2019Tip 
Yo Love (Vince Staples feat. 6lack x Mereba)23/11/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Summertime '0611/07/20151801
Big Fish Theory01/07/2017917
FM!10/11/20181291
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.