Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Brockhampton - Sugar

Cover Brockhampton - Sugar
Digital
RCA -

Nummer

Jaar:2019
Label:RCA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Ryan Beatty
Ian Simpson
Dominique Simpson
Romil Hemnani
CiarŠn McDonald
Jabari Manwarring
Matthew Champion
Chuks Chiejine
Producer:Romil Hemnani
Jabari Manwa
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:18/01/2020 / Piek: 35 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:11/01/2020 / Piek: 16 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 16 (V)
se  Piek: 98 / Weken: 1
au  Piek: 19 / Weken: 3
nz  Piek: 14 / Weken: 4

Tracks

13/12/2019
Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sugar
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24SugarRCA
-
Single
Digital
13/12/2019

Brockhampton   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jello07/10/2017Tip 
Boogie13/01/2018Tip 
Bleach14/04/2018Tip 
1997 Diana15/09/2018Tip 
J'ouvert06/10/2018Tip 
I Been Born Again10/08/2019Tip 
If You Pray Right24/08/2019Tip 
No Halo31/08/2019Tip: 45 
Sugar11/01/2020Tip: 16 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Saturation II02/09/20171081
Iridescence29/09/2018473
Ginger31/08/2019204
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

irelander
Member
****
The acoustic guitar is a nice touch and rounds the song off nicely, although it's not my favourite from what I've heard from the album.

bluezombie
Member
****
.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.