Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Laura Tesoro - Hold On

Cover Laura Tesoro - Hold On
Digital
Sony 88644847749

Nummer

Jaar:2019
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Laura Tesoro
Will Knox
Nick Ribbens
Producer:Philip Holmgren
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/06/2020 (Positie 36)
Laatste week notering:04/07/2020 (Positie 39)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:12481 (27 Punten)
Airplay:20/06/2020 / Piek: 16 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:13/06/2020 / Piek: 9 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 36 / Weken: 2 (V)

Tracks

22/05/2020
Digital Sony 88644847749 (Sony) / EAN 0886448477495
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On
  3:27
2.Hold On (Stripped)
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27LimitsSony
19439701202
Album
CD
25/10/2019
3:27Hold OnSony
88644847749
Single
Digital
22/05/2020
Stripped3:33Hold OnSony
88644847749
Single
Digital
22/05/2020
3:28MNM Big Hits 2020 Vol. 2Universal
539-109.0
Compilatie
CD
10/07/2020

Laura Tesoro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Outta Here30/08/2014231
Funky Love07/03/2015Tip: 27 
What's The Pressure23/01/2016222
Higher06/05/20172023
Set Them Free (Piet Van den Heuvel & Laura Tesoro)07/10/2017Tip: 37 
Beast11/11/20172513
Mutual08/12/20182316
Up30/03/2019345
One Of It (Live)27/04/2019Tip 
Weapons Down (Live)04/05/2019Tip 
Changes (Live)11/05/2019Tip: 36 
Thinking About You All The Time (Live)20/07/2019443
Limits05/10/2019354
Press Pause01/02/20202113
Hold On27/06/2020362
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Limits02/11/2019328
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.