Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Niels Destadsbader - Wat zou ik zonder jou

Cover Niels Destadsbader - Wat zou ik zonder jou
Digital
Mostiko 5411530823727 (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Miguel Wiels
Niels Destadsbader
Producer:Holger Schwedt
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/01/2020 (Positie 50)
Laatste week notering:25/01/2020 (Positie 40)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:12565 (25 Punten)
Airplay:11/01/2020 / Piek: 15 / Weken: 3
Vlaamse top 50:04/01/2020 / Piek: 3 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:04/01/2020 / Piek: 45 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 38 / Weken: 3 (V)

Tracks

20/12/2019
Digital Mostiko 5411530823727 (CNR) [be] / EAN 5411530823727
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wat zou ik zonder jou
  3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Boven de wolkenMostiko
AL312555
Album
CD
18/10/2019
3:51F.C. De Kampioenen 4 - Viva Boma!VRT MZK
AL-31263-2
Album
CD
29/11/2019
3:51Wat zou ik zonder jouMostiko
5411530823727
Single
Digital
20/12/2019

Niels Destadsbader   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent van mij11/07/2009186
Vrij02/04/2011Tip: 39 
Hou je me vast31/12/2011Tip: 25 
Helemaal weg van jou19/05/2012Tip: 30 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Groen21/06/2014Tip: 77 
Dansen15/11/2014Tip: 9 
Hey pa24/10/20151710
Vandaag25/06/2016Tip: 2 
Speeltijd29/10/2016376
Een beetje anders (Niels & Wiels)26/11/2016223
Skwon meiske (Niels & Wiels)01/04/20172111
Sara23/09/2017445
Tranen met tuiten09/12/2017Tip: 2 
Verover mij (Live)24/03/2018428
Ik ben van 't stroate (Live)28/04/2018353
Tokio (Live)12/05/2018Tip 
Als je gaat (Live)26/05/2018Tip 
Paradijs (Live)02/06/2018501
Gloria15/09/2018386
Vlinders in haar buik22/12/2018443
Door jou (Niels Destadsbader, Paul Michiels & Sarah Bettens)20/04/2019Tip: 1 
Mee naar boven18/05/20192219
Annelies28/09/20193010
Wat zou ik zonder jou11/01/2020383
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Speeltijd29/10/20161143
Dertig09/06/2018186
Boven de wolken26/10/2019114
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.