Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The 1975 - Frail State Of Mind

Cover The 1975 - Frail State Of Mind
Digital
Dirty Hit / Polydor -

Nummer

Jaar:2019
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:George Daniel
Matthew Healy
Adam Hann
Ross MacDonald
Producer:George Daniel
Matthew Healy
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:09/11/2019 / Tip / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

25/10/2019
Digital Dirty Hit / Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Frail State Of Mind
  3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55Frail State Of MindDirty Hit / Polydor
-
Single
Digital
25/10/2019

The 1975   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chocolate23/03/2013Tip: 15 
Sex28/09/2013Tip: 68 
Girls16/11/2013Tip: 13 
Robbers28/06/2014Tip: 65 
The City26/07/2014Tip: 87 
The Sound13/02/2016Tip: 9 
The 1975 [2019] (The 1975 feat. Greta Thunberg)03/08/2019Tip 
People31/08/2019Tip 
Frail State Of Mind09/11/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The 197508/02/20141911
I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It.05/03/20161418
A Brief Inquiry Into Online Relationships08/12/2018443
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 3)

Kamala
Member
***
Ein ziemlich holperig schepperndes, blutleeres Etwas das mich nicht begeistern kann.

gherkin
Member
***
Onaangenaam klinkt dit zeker niet.

Widmann1
Member
***
Lässt mich unentschlossen zurück.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.