Login
België (Vlaanderen)

Aya Nakamura - Claqué

Nummer

Jaar:2019
Label:REC. 118
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Aya Nakamura
Scridge
Van & Clef
Producer:Aya Nakamura
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:02/11/2019 / Tip / Weken: 4
In de landen:
fr  Piek: 45 / Weken: 6
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

25/10/2019
Digital Rec. 118 - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Claqué
  2:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:36ClaquéRec. 118
-
Single
Digital
25/10/2019

Aya Nakamura   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Djadja25/08/20181622
Copines22/09/2018Tip: 24 
Pookie20/07/20191823
Claqué02/11/2019Tip 
40%04/01/2020Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Journal intime02/09/20171431
Nakamura10/11/20182968
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.