Login
België (Vlaanderen)

Aya Nakamura - 40%

Nummer

Jaar:2019
Label:REC. 118
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Aya Nakamura
Drama State
Some1ne
Machynist
Producer:Aloïs Zandry
Vladimir Boudnikoff
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:04/01/2020 / Piek: 34 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:04/01/2020 / Piek: 15 / Weken: 4
In de landen:
fr  Piek: 4 / Weken: 6
be  Tip: 15 (V)
  Piek: 30 / Weken: 8 (W)

Tracks

22/11/2019
Digital Rec. 118 - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.40%
  2:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:5440%Rec. 118
-
Single
Digital
22/11/2019
2:51NRJ Hits 2020Warner
5054197064319
Compilatie
CD
20/12/2019

Aya Nakamura   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Djadja25/08/20181622
Copines22/09/2018Tip: 24 
Pookie20/07/20191823
Claqué02/11/2019Tip 
40%04/01/2020Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Journal intime02/09/20171431
Nakamura10/11/20182964
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

southpaw
Member
***
Arg von sich überzeugt. An der Musik kann es nur bedingt liegen.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.