Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mesto feat. Aloe Blacc - Don't Worry

Cover Mesto feat. Aloe Blacc - Don't Worry
Digital
Spinnin' 190295310448
Cover Mesto feat. Aloe Blacc - Don't Worry
Digital
Spinnin' 190295273170

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Egbert Nathaniel Dawkins
Melle Stomp
Sasha Rangas
Stefan van Leijsen
Producer:Mesto
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

29/11/2019
Digital Spinnin' 190295310448 (Warner) / EAN 0190295310448
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Worry
  2:55
   
07/02/2020
Otsem Mix - Digital Spinnin' 190295273170 (Warner) / EAN 0190295273170
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Worry (Otsem Radio Edit)
  2:28
2.Don't Worry (Otsem Extended Mix)
  3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Don't WorrySpinnin'
190295310448
Single
Digital
29/11/2019
Otsem Radio Edit2:28Don't Worry [Otsem Mix]Spinnin'
190295273170
Single
Digital
07/02/2020
Otsem Extended Mix3:26Don't Worry [Otsem Mix]Spinnin'
190295273170
Single
Digital
07/02/2020

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019224
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/20191520
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/20193510
Never Be Alone (David Guetta & Morten feat. Aloe Blacc)03/08/2019Tip 
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I Do22/02/2020Tip 
My Way04/07/2020Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Mesto   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wiee (Martin Garrix & Mesto)28/01/2017Tip 
Chatterbox (Fox Stevenson & Mesto)04/02/2017Tip 
Save Me (Jay Hardway & Mesto)30/06/2018Tip 
Wait Another Day (Mike Williams x Mesto)22/12/2018Tip 
The G.O.A.T. (Oliver Heldens & Mesto)25/01/2020Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Mark1984
Member
****
Leuk danceplaatje.

Widmann1
Member
****
Guter Popsong, mehr noch nicht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.