Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

XXXTentacion feat. Rick Ross - I Changed Her Life

Nummer

Jaar:2019
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:48Bad Vibes ForeverBad Vibes Forever / Empire
194690007002
Album
Digital
06/12/2019

Rick Ross   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Triumphant (Get 'Em) (Mariah Carey feat. Rick Ross & Meek Mill)15/09/2012Tip: 91 
New Flame (Chris Brown feat. Usher & Rick Ross)30/08/2014Tip: 29 
Famous (Kanye West x Rick Ross x Rihanna x Swizz Beatz)16/04/2016Tip: 2 
Purple Lamborghini (Skrillex & Rick Ross)13/08/2016Tip: 36 
Money In The Grave (Drake feat. Rick Ross)22/06/2019Tip: 3 
Gold Roses (Rick Ross feat. Drake)03/08/2019Tip 
Down Like That (KSI feat. Rick Ross + Lil Baby + S-X)23/11/2019Tip 
Cut Em In (Anderson .Paak feat. Rick Ross)22/08/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
God Forgives - I Don't11/08/2012575
Mastermind15/03/2014413
Hood Billionaire06/12/20141791
Rather You Than Me25/03/20171591
Port Of Miami 217/08/2019601
 

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017Tip: 10 
Again (Noah Cyrus feat. XXXTentacion)28/10/2017Tip 
Sad!24/03/2018158
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018434
Moonlight06/10/2018Tip: 7 
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)10/11/2018346
Bad!24/11/2018Tip: 6 
Sauce!02/02/2019Tip 
Ex Bitch14/12/2019Tip: 41 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/20179169
?24/03/20183133
Presents Members Only Vol. 323/06/2018962
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)30/06/20181811
Skins15/12/2018159
Presents Members Only Vol. 402/02/2019492
Bad Vibes Forever14/12/2019573
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.