Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Go To Hell

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Bob Ezrin
Alice Cooper
Dick Wagner
Producer:Bob Ezrin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:02Alice Cooper Goes To HellWarner Bros.
WB 56 171
Album
LP
25/06/1976
5:01I Never CryWarner Bros.
WB 8228
Single
7" Single
06/1976
5:02The People's RecordWarner Bros.
PRO 645
Compilatie
LP
1976
Live2:09The Alice Cooper Show (Live 77)Warner Bros.
WB 56 439
Album
LP
01/12/1977
5:54Nightmare LiveHigh Live
HL2904
Album
CD
1993
»» alles tonen

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

Monkeyman
Member
****
"Go To Hell" ist eine straighte Rocknummer mit einigem Hitpontential. Der Song gelangt aber leider nur auf die B-Seite der lahmen Ballade "I Never Cry" und als Opener auf das Album "Alice Cooper Goes To Hell".
Laatst gewijzigd: 03/08/2017 17:10

Dino-Canarias
Member
*****
Die ersten 40 Sek. des Intros reissen mich jetzt nicht gerade
vom Stuhl, aber sobald die Gitarren einsetzen, nimmt das Stück
so richtig schön an Fahrt auf....

Knappe 5.


fleet61
Member
****
... **** ...

remember
Member
****
Guter Opener und Titletrack was als Sequel zum Nightmares-Album gedacht war.
Laatst gewijzigd: 21/08/2013 00:35

Skullface
Member
******
Sehr guter Song der heute noch fast auf jedem Konzert ein Pflichtitel ist.
08/09/2004 21:37
pillermaik
Member
*****
Schleichender, düsterer Song aus dem "Goes to hell" Album, der trotz seiner Unheimlichkeit immer eine klar erkennbare wunderschöne - beinahe kommerzielle - Melodie aufweist. Gut!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.