Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - I'm The Coolest

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Bob Ezrin
Alice Cooper
Dick Wagner
Producer:Bob Ezrin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57Alice Cooper Goes To HellWarner Bros.
BS 2896
Album
LP
25/06/1976
3:57I Never CryWarner Bros.
G-1754
Single
7" Single
1977

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Monkeyman
Member
*****
Eine jazzige Funk-Nummer, die erst einmal befremdlich wirkt, aber mit der Zeit zu gefallen weiß.

Dino-Canarias
Member
*****
Für mich eher distinguiert als cool daherkommend, aber hat
schon was, die Nummer....

Ganz knappe 5.

(4.75)

fleet61
Member
****
... okay ...

remember
Member
****
Scheint er im Suff aufgenommen zu haben. Schleicht sich irgendwie an, aber sein Sprechgesang dazu ist halt nicht ganz so toll.
Laatst gewijzigd: 06/04/2016 20:40
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.