Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - I'm Always Chasing Rainbows

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Joseph McCarthy
Harry Carroll
Producer:Bob Ezrin
Coverversie van:Harry Fox - I'm Always Chasing Rainbows
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:13Alice Cooper Goes To HellWarner Bros.
BS 2896
Album
LP
25/06/1976

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Monkeyman
Member
****
Kurze Nummer, die wie ein Lied aus einem Musical anmutet. Ich weiß nicht so recht, was ich damit anfangen soll. Macht aber irgendwie Laune. Deshalb 4 Punkte.

Dino-Canarias
Member
****
Das mit Chopin wusste ich jetzt nicht, soweit ganz hübsch, aber
für mich dann auch nicht der ganz grosse Bringer....

Gute 4.

fleet61
Member
****
... passabel ...

remember
Member
****
die Melodie stammt von Chopin (!), der Song sowieso ein Cover was seit 1918 unzählige male gecovert wurde..
20/04/2008 18:10
Ųcki
Member
******
Fast schon für die perfekte Welle im Fussball-Stadion geeignet...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.