Login
BelgiŰ (Vlaanderen)

Lo´c Nottet - Heartbreaker

Cover Loïc Nottet - Heartbreaker
Digital
RCA 88644823080
Cover Loïc Nottet - Heartbreaker
Digital
RCA 88644843910
Cover Loïc Nottet - Heartbreaker
Digital
RCA 886448439172

Nummer

Jaar:2020
Label:RCA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Lo´c Nottet
Amy Morrey
Producer:Skydancers
Alex Germys
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/03/2020 (Positie 47)
Laatste week notering:11/07/2020 (Positie 24)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:3199 (431 Punten)
Airplay:14/03/2020 / Piek: 3 / Weken: 18
Ultratip Bubbling Under:29/02/2020 / Piek: 10 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 14 / Weken: 17 (V)
  Piek: 5 / Weken: 19 (W)

Tracks

21/02/2020
Digital RCA 88644823080 (Sony) / EAN 0886448230809
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heartbreaker
  3:56
   
08/05/2020
Digital RCA 88644843910 (Sony) / EAN 0886448439103
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heartbreaker (Remix By Panteros666)
  4:35
   
19/06/2020
Digital RCA 886448439172 (Sony) / EAN 0886448439172
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heartbreaker (Herve Pagez Remix)
  3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56HeartbreakerRCA
88644823080
Single
Digital
21/02/2020
Remix By Panteros6664:35HeartbreakerRCA
88644843910
Single
Digital
08/05/2020
3:56SillygomaniaRCA
19439736272
Album
CD
29/05/2020
Herve Pagez Remix3:41HeartbreakerRCA
886448439172
Single
Digital
19/06/2020
3:55Hit Connection 2020.2Universal
539-197.4
Compilatie
CD
10/07/2020
»» alles tonen

Lo´c Nottet   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rhythm Inside30/05/2015113
Million Eyes12/11/20162313
Mud Blood08/04/2017Tip: 1 
Hungry Heart04/11/2017Tip: 24 
Go To Sleep27/01/2018Tip 
On Fire08/12/2018Tip: 8 
2915/06/2019Tip: 35 
Heartbreaker21/03/20201417
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Selfocracy08/04/2017331
Sillygomania06/06/202096
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 14)

Chartsfohlen
Member
****
Sehr ordentlicher Popsong, der allerdings auch etwas gleichförmig daherkommt und kaum zu überraschen weiß. Gut, aber geht auch noch deutlich aufregender.

kristn_20
Member
****
Blijft een goede zanger en danser en dit nummer is zeker niet slecht

ShadowViolin
Member
*****
Aktuelle Single des Belgiers Loïc Nottet, welche zurecht ein Hit in seiner Heimat ist. Passt sehr gut in die aktuelle Retro-Pop-Welle und gefällt mir sehr. -5*

Kirin
Member
****
annehmbar

sophieellisbextor
Staff
*****
Pêchu et bien produit, je valide Loïc une fois de plus !

da_hooliii
Member
***
Der ehemalige belgische ESC-Teilnehmer. Naja.. das haut mich nicht um.

drogida007
Member
***

Er hat die Haare schön, so Wasserstoffblond. Aber dieser Pop Song ist einfach nur belanglos.

WendyT
Member
*****
Prima nieuwe singel, ook de videoclip werkt aanstekelijk. Het is intussen ook alweer vijf jaar geleden dat hij België vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival.

Wolfke
Member
******
Geweldig nummer alweer van Loic Nottet.

Patrick3
Member
******
Pracht van een schijf

sanremo
Member
***
3-

Johanreviews
Member
****
Blijft bijzondere artiest, al moet ik zeggen dat hier het clipje en Loïc's "moves" iets meer indruk maken dan het nummer zelf - gaat iets naar het middelmatige. Op zich wel zomers en energiek genoeg, dus zeker ook niet slecht. Voor autoliefhebbers: interessante selectie in die clip.

onemoreabba
Member
******
Dit is Belgisch....Man, wat een talent. Mag van mij een dikke hit worden. Toont ook weer de veelzijdigheid van deze rasartiest. Verdient ieders respect. Knap gedaan.
Laatst gewijzigd: 22/03/2020 09:16

gherkin
Member
****
Niet het beste nummer van Loïc Nottet, maar op zich toch wel weer de moeite.
Een review toevoegen
BelgiŰ (WalloniŰ) AustraliŰ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŰ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
fran┴aisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook ge´nstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.