Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Yeah, Yeah, Yeah

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Alice Cooper
Michael Bruce
Producer:Bob Ezrin
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33KillerWarner Bros.
BS 2567
Album
LP
27/11/1971
3:33Be My LoverWarner Bros.
WB 7568
Single
7" Single
08/02/1972

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

fleet61
Member
***
... gefällt mir nicht so ...

mikebordt
Member
***
schwach auf der Brust

rhayader
Member
*****
Rockt richtig gut. Besonders der instrumentale Part zwischen 1:45 und 2:35 ist total abgefahren. Knapp 5*.

remember
Member
****
Klingt älter als er ist.
Kein "no" aber auch keine sonderliche Euphorie.

Dino-Canarias
Member
*****
Ja, einfach muss nicht immer schlecht sein, auch der
fährt ganz gut ein.....

Knappe 5.

Skullface
Member
******
Für mich ein sehr unterschätzter Song.
Laatst gewijzigd: 02/10/2008 20:07
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.