Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Caught In A Dream

Cover Alice Cooper - Caught In A Dream
7" Single
Warner Bros. 7490

Nummer

Jaar:1970
Muziek/Tekst:Michael Bruce
Producer:Bob Ezrin
Jack Richardson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

03/1971
7" Single Warner Bros. 7490
Toon detailsAlles beluisteren
1.Caught In A Dream
2:55
2.Hallowed Be My Name
2:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Love It To DeathWarner Bros.
WS 1883
Album
LP
12/01/1971
2:55Caught In A DreamWarner Bros.
7490
Single
7" Single
03/1971
2:55EighteenWarner Bros.
GWB 7141
Single
7" Single
1971
3:04Star-CollectionMidi
MID 26 033
Album
LP
1973
School's OutWarner Bros.
EPW 177
Single
7" EP
1977
»» alles tonen

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12 (Reviews: 8)

Besnik
Member
***
Finde ich jetzt nicht so stark, der Flop in den Charts ist in diesem Fall nachvollziehbar für mich!

rhayader
Member
****
Feiner Song, fast 5*, aber hauchdünn nicht ganz.

fleet61
Member
****
... annehmbar ...

klamar
Member
****
... guter Opener ...

Der_Nagel
Member
****
zum Mitgröhlen sich anbietende Rocknummer aus anfangs der 70er - #94 in den Billboard Hot 100 1971 - 4*...

Dino-Canarias
Member
*****
Schöner kleiner Reisser zum Auftakt von "Love It To Death"...

5 +

remember
Member
****
ja ganz nett, wesentlich gesitteter als auf den beiden Albén zuvor zumindest..

Skullface
Member
*****
Sehr gelunger Anfang zum Love it to Death Album
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.