Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Sun Arise

Nummer

Jaar:1970
Muziek/Tekst:Rolf Harris
Harry Butler
Producer:Bob Ezrin
Jack Richardson
Coverversie van:Rolf Harris - Sun Arise
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53Love It To DeathStraight
WS 1883
Album
LP
08/03/1971
3:53Star-CollectionMidi
MID 26 033
Album
LP
1973

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

rhayader
Member
****
Kein schlechter Albumcloser, gerade den hymnischen Endpart des Songs finde ich ganz gelungen.

Ųcki
Member
****
War an sich nicht schlecht, kommt allerdings nicht an die alte Rolf-Harris-Version an.....

fleet61
Member
****
... o.k. ...

klamar
Member
****
... noch gut ...

Dino-Canarias
Member
****
Stimme dir da voll zu, Günther, aber er hatte es auch
verdammt schwer nach einem Knaller wie "Ballad Of
Dwight Fry".....

Gute 4.

remember
Member
****
kein gelungener Albumabschluß, wofür wieder die Demoqualität schuld daran ist..
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.