Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Sick Things

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Bob Ezrin
Alice Cooper
Michael Bruce
Producer:Bob Ezrin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:18Billion Dollar BabiesWarner Bros.
BS 2685
Album
LP
25/02/1973
Live1:01The Alice Cooper Show (Live 77)Warner Bros.
WB 56 439
Album
LP
01/12/1977
2:32Nightmare LiveHigh Live
HL2904
Album
CD
1993
Live3:13The Last Temptation [Limited Edition]Epic
ESCA 5959~60
Album
CD
23/06/1994
Live3:11It's MeEpic
660563 5
Single
CD-Single
07/1994
»» alles tonen

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.11 (Reviews: 9)

Widmann1
Member
***
Das ist doch krank, oder?

fleet61
Member
***
... 3 - ...

mikebordt
Member
**
gefällt mir nicht

klamar
Member
****
... finde das Stück nicht schlecht ... auch wenn's eher Musical-Charakter hat ...

MichaelSK
Member
**
fieser kleiner Psychosong aber zu "gut" für eine 1

Dino-Canarias
Member
****
Wie der Titel schon verrät, ein fieser, kleiner Psycho-Song....


4 +

remember
Member
*****
Diese Performance..wer Cooper früher mal Live gesehen hat und die Performance zu diesen Song, der wird sich hüten hier 2 oder 3* zu geben..
Laatst gewijzigd: 12/02/2016 21:11

Skullface
Member
***
Kann meine Begeisterung für diesen Song nur in Grenzen halten.
28/01/2008 19:28
rhayader
Member
**
Das ist der einzig mäßige Song auf dem ansonsten erstklassigen 'Billion Dollar Babies'-Album. Kann mich leider nicht damit anfreunden.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.