Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Mary Ann

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Alice Cooper
Michael Bruce
Producer:Bob Ezrin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:19Billion Dollar BabiesWarner Bros.
WB 56 013
Album
LP
25/02/1973

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 9)

Widmann1
Member
****
Ein Song, ruhig, vielleicht ernsthaft einer Mary Ann gewidmet.

fleet61
Member
***
... weniger ...

mikebordt
Member
***
ja, nett

klamar
Member
****
... nette Erholung ... zwischen Sick Things und I Love The Dead ...

Dino-Canarias
Member
****
Viel stärker könnte der Kontrast nicht sein zum Vorgänger
auf dem Album, das ist dann fast schon "Pianobar-Musik"
von Hr. Cooper...etwas gewöhnungsbedürftig, aber gut
gemacht!


4 +

remember
Member
****
simply nice..

Skullface
Member
**
Bis jetzt der einzige Song der mich bis heute am wenigsten mich überzeugen konnte. Hat dieser song überhaupt nix.
25/01/2008 19:56
rhayader
Member
****
Ja der frühere Alice Cooper hatte eine beachtliche Bandbreite drauf, ob Hardrock, Gruselsongs, Balladen, Popsongs, Klassik, Musical ... Man konnte auf diesen Frühwerken viel entdecken, so auch dieser sympathische Ragtime-Song
21/11/2007 03:04
Cornwell
Member
*****
Im selben Jahr lief "Der Clou" im Kino. Passend dazu ein Ragtime von Alice...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.