Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Blue Turk

Nummer

Jaar:1972
Muziek/Tekst:Alice Cooper
Michael Bruce
Producer:Bob Ezrin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:29School's OutWarner Bros.
BS 2623
Album
LP
30/06/1972

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

fleet61
Member
***
... ziemlich mieses Stück ...

mikebordt
Member
*****
cooool

southpaw
Member
****
4-5 ... gut gemacht.

remember
Member
****
ein ganz rarer Ausflug in Jazz-Genre, wohl bei den aufnahmen irgendwo Dave Brubeck gehört..

Skullface
Member
***
Hört sich an Anfang nach Spencer & Hill Musik an.

rhayader
Member
*****
lässig-coole Nummer aus dem Album 'Schools Out'. Überrascht mit Jazz-Arrangement und gelegentlich klingts fast funkig.
Alice Cooper im Jahr 1972 sehr abwechslungsreich.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.