Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Noťmie Wolfs - Wake Me Up

Cover Noémie Wolfs - Wake Me Up
Digital
Universal 20UMGIM01471 / 00602508664854 (be)

Nummer

Jaar:2020
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Simon Casier
Yello Staelens
Noťmie Wolfs
Producer:Yello Staelens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:01/02/2020 / Piek: 23 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 23 (V)

Tracks

24/01/2020
Digital Universal 20UMGIM01471 / 00602508664854 (UMG) [be] / EAN 0602508664854
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wake Me Up
  4:14
2.Notorious
  4:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:14Wake Me UpUniversal
20UMGIM01471 / 00602508664854
Single
Digital
24/01/2020

Noťmie Wolfs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burning19/03/20161612
Lost In Love09/07/2016Tip: 19 
Maybe10/09/2016Tip 
Hunt You15/10/2016Tip 
Trying To Pretend04/03/2017Tip: 48 
Let Me Down10/11/2018Tip 
On The Run19/10/2019Tip: 4 
Wake Me Up01/02/2020Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hunt You30/04/2016922
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

gherkin
Member
****
Een zeer fijn nummertje van Noémie Wolfs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.