Login
België (Vlaanderen)

Belle Perez - Hello World

Cover Belle Perez - Hello World
Cover
Cover Belle Perez - Hello World
Cover

Nummer

Jaar:1999
Label:ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Jim Soulier
Belle Perez
Patrick Renier
Producer:Jim Soulier
Patrick Renier
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Ingeborg (Zo dichtbij)
Grand Galop
Belle Perez (Hola mundo)
Ian Thomas [BE] (Hello World (Live))
Sisters Only
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:10/07/1999 / Piek: 6 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 84 / Weken: 5
be  Tip: 6 (V)
nz  Piek: 42 / Weken: 5

Tracks

1999
CD-Single Antler-Subway 8872502 (EMI) [be] / EAN 0724388725026
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hello World
  3:05
2.Hello World (Accoustic Version)
3:05
   
24/04/2000
CD-Maxi Antler-Subway 8884572 (EMI) / EAN 0724388845724
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hello World (Original Mix)
  3:05
2.Hello World (Nordic Radio Mix)
3:36
3.Hello World (E-Lite Radio Mix)
3:36
4.Hello World (Roy Malone Lord Radio Mix)
3:11
5.Hello World [Spanish]
  3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Hello WorldAntler-Subway
8872502
Single
CD-Single
1999
Accoustic Version3:05Hello WorldAntler-Subway
8872502
Single
CD-Single
1999
Original Mix3:05Hello WorldAntler-Subway
8884572
Single
CD-Maxi
24/04/2000
Nordic Radio Mix3:36Hello WorldAntler-Subway
8884572
Single
CD-Maxi
24/04/2000
E-Lite Radio Mix3:36Hello WorldAntler-Subway
8884572
Single
CD-Maxi
24/04/2000
»» alles tonen

Belle Perez   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hello World10/07/1999Tip: 6 
Honeybee22/07/2000616
This Crazy Feeling07/10/2000Tip: 17 
Kiss & Make Up21/04/2001501
Planet Of Love14/07/2001406
Get Up And Boogie15/12/20012910
Me & You (Belle Perez & Jody Bernal)11/05/20021017
Everything31/08/2002Tip: 4 
Hijo de la luna (Belle Perez & Voice Male)30/11/2002818
Bailaremos29/03/20031513
Enamorada12/07/2003714
Sobreviviré22/11/2003349
Light Of My Life08/05/20041120
Loca de amor04/09/2004236
Que viva la vida (Chiquitan)18/06/2005222
Dime01/10/2005910
El mundo bailando25/02/2006116
Ave María01/07/20061113
Gotitas de amor02/09/2006Tip: 1 
Hoy (Le pido a Dios)23/12/2006Tip: 7 
Amor latino31/03/2007117
Djolei djolei07/07/2007329
Dime que tú quieres24/05/2008107
Amame30/08/2008242
Tú / You06/12/2008Tip: 20 
La colegiala31/07/2010126
Shake It Out07/05/2011Tip: 25 
Beat On My Drum (Belle Perez feat. Gabry Ponte, Pitbull & Sophia Del Carmen)10/11/2012305
Adiós Bye Bye09/03/2013Tip: 72 
Ik hoor bij jou / El ritmo de la passion (Christoff & Belle Perez)14/12/2013Tip: 5 
Ich haaw von och15/02/2014Tip: 53 
Vayamundo14/06/2014Tip: 34 
Castígame (Bustamante & Belle Perez)09/05/2015Tip: 8 
Agua y fuego23/01/2016Tip: 1 
Fuera de mi piel (Live)06/02/2016Tip 
The World Is Gonna End Tonight (Live)20/02/2016Tip 
The Way To Your Heart (Live)27/02/2016Tip 
De jager (Live)05/03/2016Tip 
Llegaste tú23/04/2016Tip: 11 
Ponte a cantar02/07/2016Tip: 5 
Mujer contra mujer19/11/2016Tip 
Santo santo10/06/2017Tip: 33 
Rumba02/06/2018Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hello World23/09/20001320
Everything07/09/2002107
Baila Perez26/04/2003165
Arena 200420/11/2004924
The Best Of16/07/2005262
Gotitas de amor02/09/2006325
Gotitas de amor [+ Live CD]05/05/2007606
Gipsy28/06/2008916
Diez: Live - Acoustic28/03/2009951
Back To Back (Belle Perez & Gipsy Kings)09/07/2011711
Agua y fuego27/02/2016624
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.06 (Reviews: 18)

southpaw
Member
****
Anspruch Fehlanzeige, Nettigkeit vorhanden. Dabei war ich gerade noch ganz nahe am heißen Ofen.

Besnik
Member
***
Viel zu seicht und zu harmlos - das lockt keinen hinter dem heissen Ofen hervor!

remy
Member
*****
Belle Perez' Debütsingle die ich lange und gerne als Junge gehört habe, heute gefällt mir der tolle Song auch noch sehr gut, das Video dazu ist herzig und passt gut dazu. Hello Belle

MUSICBOJ
Member
*****
Tof debuutnummer van de populaire Vlaamse zangeres met Spaanse roots: "Belle Perez", die doorheen haar carrière vele hits kon scoren in zowel Nederland en Vlaanderen !!! Met dit nummerke begon het allemaal !!! Ik word er nog altijd vrolijk van, na méér dan 15 jaar !!! 😏

billbeast
Member
***
The accent puts me off, but the lyric change for the Saddle Club was definately a good choice.

KVG
Member
****
Leuk nummer uit de beginjaren van Belle's carriere.

NachoGhez
Member
****
Buena

Patrick7781
Member
*
Erg zwak.

alleyt1989
Member
****
pretty sweet song actually! her voice suits this kind of motivational message-y song, i remember loving this when i was younger but it hasn't aged well

Patrick3
Member
******
Daarmee begon het allemaal voor Belle in 1999.

ericwyns
Member
****
Vlotte debuutplaat van Belle Perez uit 1999. Een heel zonnig en zomers klinkende plaat. Deed met dit nummer mee aan de preselecties voor het Eurovisiesongfestival, maar winnen was te hoog gegrepen. Ik hoor Belle trouwens nog altijd liever in het engels dan in het spaans zingen.

Schlagerfan1991
Member
****
Ganz nette Pop, aber etwas langweilig, wenn man ihre flotten, temperamentvollen spanischen Titel kennt.

Der_Nagel
Member
****
lieblicher und niedlicher Popsong aus 1999 - 3.5 (aufgerundet auf 4*)...

urs2222
Member
*****
...guter Song....natürlich perfekt gesungen von BP....

Muchana
Member
***
Toen nog in het Engels!

sanremo
Member
****
4+
ESC VE Belgien 1999 - kam nicht ins Finale

Sofie10
Member
******
Zo schattig, Belle met dat "gekke" haar, het nummer is heel tof !!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.