Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mathias Vergels - Straatsteen

Cover Mathias Vergels - Straatsteen
Digital
HKM 5411704431253

Nummer

Jaar:2020
Label:HKM
Distributeur:HKM
Muziek/Tekst:Mathias Vergels
Manu Huylebroeck
Bram Van den Berghe
Producer:The Fondenberg Brothers
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:13/02/2021 / Piek: 21 / Weken: 12
Ultratip Bubbling Under:13/02/2021 / Piek: 31 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 31 (V)

Tracks

29/01/2021
Digital HKM 5411704431253 / EAN 5411704431253
Toon detailsAlles beluisteren
1.Straatsteen
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Waar is Mathi?HKM / Coast To Coast
HKM 72024
Album
CD
17/01/2020
3:21StraatsteenHKM
5411704431253
Single
Digital
29/01/2021

Mathias Vergels   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Margherita18/03/2017Tip: 23 
Hotel Mama03/06/2017Tip 
Wij alleen26/01/2019Tip: 17 
Helena11/05/2019Tip: 2 
1 keer voor altijd21/12/2019333
2 (Zo mag het verdergaan)28/03/2020Tip: 5 
Betere man19/09/2020Tip: 4 
Straatsteen13/02/2021Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Mathi?25/01/2020274
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.