Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gorillaz feat. Slowthai & Slaves - Momentary Bliss

Cover Gorillaz feat. Slowthai & Slaves - Momentary Bliss
Digital Song Machine Episode 1 EP
Parlophone 190295275747

Nummer

Jaar:2020
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Damon Albarn
Mike Dean
Isaac Holman
Laurie Vincent
Remi Kabaka Jr.
Ty Frampton
Producer:Gorillaz
Remi Kabaka Jr.
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:08/02/2020 / Piek: 30 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 30 (V)

Tracks

31/01/2020
Song Machine Episode 1 EP - Digital Parlophone 190295275747 (Warner) / EAN 0190295275747
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gorillaz - Song Machine: Machine Bitez #1
0:43
2.Momentary Bliss
  3:41
3.Gorillaz - Machine Bitez #2
0:56
4.Gorillaz - Machine Bitez #3
1:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41Momentary Bliss [Song Machine Episode 1 EP]Parlophone
190295275747
Single
Digital
31/01/2020

Gorillaz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Clint Eastwood05/05/20012112
19/200021/07/2001Tip: 3 
Feel Good Inc14/05/2005Tip: 2 
Dare10/09/2005Tip: 3 
Dirty Harry03/12/2005Tip: 8 
Stylo13/02/2010315
On Melancholy Hill07/08/2010Tip: 22 
Doncamatic (Gorillaz feat. Daley)27/11/2010Tip: 25 
Andromeda (Gorillaz feat. D.R.A.M.)01/04/2017Tip: 1 
We Got The Power (Gorillaz feat. Jehnny Beth)20/05/2017Tip 
Strobelite (Gorillaz feat. Peven Everett)22/07/2017Tip: 24 
Garage Palace (Gorillaz feat. Little Simz)11/11/2017Tip 
Humility (Gorillaz feat. George Benson)16/06/2018491
Hollywood (Gorillaz feat. Snoop Dogg & Jamie Principle)03/11/2018Tip 
Tranz24/11/2018Tip 
Momentary Bliss (Gorillaz feat. Slowthai & Slaves)08/02/2020Tip: 30 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gorillaz14/04/20011026
Demon Days28/05/2005460
Plastic Beach13/03/2010120
The Fall23/04/2011148
The Singles Collection 2001-201103/12/20115412
Humanz06/05/2017148
The Now Now07/07/2018522
 

Slaves   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feed The Mantaray18/04/2015Tip: 84 
Momentary Bliss (Gorillaz feat. Slowthai & Slaves)08/02/2020Tip: 30 
 

Slowthai   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Peace Of Mind02/03/2019Tip 
High Beams (Flume & HWLS feat. Slowthai)30/03/2019Tip 
Momentary Bliss (Gorillaz feat. Slowthai & Slaves)08/02/2020Tip: 30 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Widmann1
Member
***
Also für mein kommerzielles Ohr ist das nichts.

drogida007
Member
*****

"...Fucking Special..." Da bin ich mit lässigen 5 ⭐ mit dabei.

gherkin
Member
****
Gorillaz zorgt alweer voor een zeer aangenaam nummertje.

Chartsfohlen
Member
*****
Die Gorillaz sind schon verrückte Hühner. Wieder mal sehr verspielter Song, hier mit einer gewissen Penetranz, die mir nicht ganz so gut gefällt. Aber macht auch richtig Spaß.

Mit zwei zugedrückten Augen eine sehr knappe 5.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.