Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lil Nas X x Nas - Rodeo

Cover Lil Nas X x Nas - Rodeo
Digital
Columbia 886448231264

Nummer

Jaar:2020
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Nasir Jones
David Biral
Denzel Baptiste
Montero Lamar Hill
Russ Chell
Roy Lenzo
Producer:Take A Daytrip
Russ Chell
Roy Lenzo
Johan Lenox
Coverversie van:Lil Nas X & Cardi B - Rodeo
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

R&B/Hip-hop:08/02/2020 / Piek: 29 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:08/02/2020 / Piek: 29 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 29 (V)
  Tip: 16 (W)

Tracks

31/01/2020
Digital Columbia 886448231264 (Sony) / EAN 0886448231264
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nas x Nas - Rodeo
  2:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:25RodeoColumbia
886448231264
Single
Digital
31/01/2020

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World05/10/19962112
Hate Me Now24/07/1999Tip: 4 
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)04/01/2003286
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)08/02/2003Tip: 7 
In Public (Kelis feat. Nas)09/04/2005Tip: 6 
Rodeo (Lil Nas X x Nas)08/02/2020Tip: 29 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written14/09/1996369
Hip Hop Is Dead20/01/2007763
Nas (Untitled)20/09/2008891
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)29/05/2010705
Life Is Good21/07/2012447
Illmatic XX03/05/20141812
Nasir23/06/2018273
The Lost Tapes 227/07/20191251
King's Disease29/08/2020591
 

Lil Nas X   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Old Town Road13/04/2019137
Panini06/07/2019389
Rodeo (Lil Nas X x Nas)08/02/2020Tip: 29 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 [EP]29/06/20191523
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Chuck_P
Member
*****
cardi's part war ok. aber lil nas und big nasty nas ist dann schon eine andere nummer. :)

Widmann1
Member
****
2020 ohne Cardi B. Auch ok.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.