Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - I Do

Cover Aloe Blacc - I Do
Digital
BMG Rights 4050538603460

Nummer

Jaar:2020
Label:BMG RIGHTS
Distributeur:BMG RIGHTS
Muziek/Tekst:Jon Levine
Aloe Blacc
Jay Stolar
Sarah Solovay
Producer:Jon Levine
Jay Stolar
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:22/02/2020 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip: 32 (W)

Tracks

14/02/2020
Digital BMG Rights 4050538603460 / EAN 4050538603460
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Do
  3:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37I DoBMG Rights
4050538603460
Single
Digital
14/02/2020
3:37The Dome Vol. 94Polystar
060075391584
Compilatie
CD
05/06/2020

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019224
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/20191520
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/20193510
Never Be Alone (David Guetta & Morten feat. Aloe Blacc)03/08/2019Tip 
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I Do22/02/2020Tip 
My Way04/07/2020Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 10)

Kirin
Member
***
Ist mir auch zu schnulzig.

da_hooliii
Member
****
Mehr oder weniger gefühlvolles Lied.

gherkin
Member
*****
Vorig jaar was Aloe Blacc op een heel aantal dancenummers te horen, maar gelukkig maakt de brave man ook nog z'n eigen muziek daarnaast en krijgen we dit sterke nummertje.

Widmann1
Member
*****
Seine Stimme ist es halt bei mir. Dazu kommt eine Ballade, die ich nicht von jedem akzeptieren würde. Von ihm schon.

tgebele
Member
****
Klingt wirklich ein wenig schnulzig. Für den Anlass darf es das aber gerne sein. Insgesamt keine überragende Ballade, aber schön gesungen ist das allemal.

Kamala
Member
*****
Ich auch......in seiner ganzen "Schnulzigkeit":

"Didn't ever think that I could ever say "I promise you"
And now I do, now I do, now I do"

drogida007
Member
****

Doch, ich mag seine neue Single.

Chartsfohlen
Member
****
Mir persönlich etwas zu dick aufgetragenes Kitsch-Feuerwerk, das Aloe Blacc aber natürlich gut und sehr emotional vorzutragen vermag.

Mark1984
Member
*****
Zeer mooie ballade zeg!

southpaw
Member
*****
Sehr schöner Song zum nächsten Heiratsantrag und zum 10-jährigen Jubiläum des Künstlers.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.