Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Niels Destadsbader - Hoofd op m'n schouder

Cover Niels Destadsbader - Hoofd op m'n schouder
Digital
Mostiko 5411530827138 (be)

Nummer

Jaar:2020
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Miguel Wiels
Niels Destadsbader
Producer:Holger Schwedt
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/2020 (Positie 46)
Laatste week notering:17/10/2020 (Positie 37)
Piekpositie:33 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:10480 (72 Punten)
Airplay:12/09/2020 / Piek: 24 / Weken: 6
Vlaamse top 50:12/09/2020 / Piek: 2 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:12/09/2020 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 33 / Weken: 5 (V)

Tracks

04/09/2020
Digital Mostiko 5411530827138 (CNR) [be] / EAN 5411530827138
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hoofd op m'n schouder
  3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Boven de wolken [Fan-Editie]Mostiko
AL312552
Album
CD
14/02/2020
3:28Hoofd op m'n schouderMostiko
5411530827138
Single
Digital
04/09/2020

Niels Destadsbader   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent van mij11/07/2009186
Vrij02/04/2011Tip: 39 
Hou je me vast31/12/2011Tip: 25 
Helemaal weg van jou19/05/2012Tip: 30 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Groen21/06/2014Tip: 77 
Dansen15/11/2014Tip: 9 
Hey pa24/10/20151710
Vandaag25/06/2016Tip: 2 
Speeltijd29/10/2016376
Een beetje anders (Niels & Wiels)26/11/2016223
Skwon meiske (Niels & Wiels)01/04/20172111
Sara23/09/2017445
Tranen met tuiten09/12/2017Tip: 2 
Verover mij (Live)24/03/2018428
Ik ben van 't stroate (Live)28/04/2018353
Tokio (Live)12/05/2018Tip 
Als je gaat (Live)26/05/2018Tip 
Paradijs (Live)02/06/2018501
Gloria15/09/2018386
Vlinders in haar buik22/12/2018443
Door jou (Niels Destadsbader, Paul Michiels & Sarah Bettens)20/04/2019Tip: 1 
Mee naar boven18/05/20192219
Annelies28/09/20193010
Wat zou ik zonder jou11/01/20202910
Nooit alleen18/04/2020922
Hoofd op m'n schouder19/09/2020335
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Speeltijd29/10/20161175
Dertig09/06/20181119
Boven de wolken26/10/2019152
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

WendyT
Member
*****
Mooie, nieuwe singel van Vlaamse Niels Destadsbader. Zal vast en zeker weer een grote hit worden.

sanremo
Member
****
Goed

Patrick3
Member
******
Prachtig
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.