Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The National - Never Tear Us Apart

Cover The National - Never Tear Us Apart
Digital
4AD / BMG Rights 4050538608632

Nummer

Jaar:2020
Label:4AD/BMG RIGHTS
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Andrew Farriss
Michael Hutchence
Coverversie van:INXS - Never Tear Us Apart
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:07/03/2020 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

28/02/2020
Digital 4AD / BMG Rights 4050538608632 / EAN 4050538608632
Toon detailsAlles beluisteren
1.Never Tear Us Apart
  3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Never Tear Us Apart4AD / BMG Rights
4050538608632
Single
Digital
28/02/2020
3:18Songs For AustraliaBMG Rights
4050538608625
Compilatie
Digital
13/03/2020

The National   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloodbuzz Ohio26/06/2010165
Anyone's Ghost06/11/2010481
Terrible Love27/11/2010Tip: 11 
Wake Up Your Saints19/02/2011Tip: 45 
Conversation 1619/03/2011Tip: 14 
Demons20/04/2013Tip: 13 
Don't Swallow The Cap25/05/2013Tip: 7 
Sea Of Love14/09/2013Tip: 18 
I Need My Girl16/11/2013347
Graceless22/03/2014Tip: 20 
The System Only Dreams In Total Darkness20/05/2017Tip: 4 
Carin At The Liquor Store19/08/2017Tip: 24 
Day I Die09/09/2017Tip: 3 
Fake Empire (Live)02/06/2018Tip: 43 
You Had Your Soul With You09/03/2019Tip: 17 
Light Years13/04/2019Tip 
Hairpin Turns18/05/2019Tip 
Rylan01/06/2019Tip: 39 
Hey Rosey25/01/2020Tip 
Never Tear Us Apart07/03/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boxer09/06/20073211
High Violet15/05/2010388
Trouble Will Find Me25/05/2013284
Sleep Well Beast16/09/2017263
Boxer - Live In Brussels21/07/2018377
I Am Easy To Find25/05/2019228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

katzewitti
Member
***
finde dieses Cover eher misslungen

Kirin
Member
***

gherkin
Member
*****
Dit is best wel een geslaagde cover geworden.

drogida007
Member
****

Gelungenes INXS Cover. 4+
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.