Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Falling Of The Rain

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Artie Ripp
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Helen SjŲholm (Ljudet av ett regn)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:38Cold Spring HarborFamily
FPS 2700
Album
LP
01/11/1971
2:47Early Years Vol. 1JM Sontel
4645.2005-2
Album
CD
1999
Live 19722:33Piano Man [Legacy Edition]Columbia / Legacy
88697 61901 2
Album
CD
07/11/2011
2:41Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

ems-kopp
Member
*****
Hier wird die Stimme zum Begleiter des großartigen Pianospiels.
Das erste Soloalbum von Billy Joel ist eine kleine Entdeckung. Viele nette (kurze) Perlen - so wie diese.

remember
Member
****
Nur wird nicht nur das Begleiten bewertet..

fleet61
Member
****
... 4 - ...

Widmann1
Member
****
unglaublich was er da 22jährig schon hingezaubert hat.
...
schön das Piano, dass den Regen "darstellt".

rhayader
Member
****
nette Piano-Ballade aus seinem ersten Album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.