Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Turn Around

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Artie Ripp
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Cold Spring HarborFamily
FPS 2700
Album
LP
01/11/1971
3:51Early Years Vol. 1JM Sontel
4645.2005-2
Album
CD
1999
Live 19723:25Piano Man [Legacy Edition]Columbia / Legacy
88697 61901 2
Album
CD
07/11/2011
3:07Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Koumbianer
Member
******
In bester Elton-John-Manier – oder umgekehrt. Wunderbaaar!

remember
Member
****
Eine seltene Nummer mit Steelguitar, die übrigens Pete Kleinow spielte (Flying Burrito Brothers).

fleet61
Member
***
... weniger ...

Widmann1
Member
****
auch diesen Song muss ich noch öfters hören um ihn höher zu bewerten.

rhayader
Member
*****
Auf seinem ersten Album zeigt er nicht nur bei diesem stimmungsvollen Song, was für ein guter Pianist, Sänger und Songschreiber er ist.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.