Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Got To Begin Again

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Artie Ripp
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50Cold Spring HarborFamily
FPS 2700
Album
LP
01/11/1971
3:09Early Years Vol. 1JM Sontel
4645.2005-2
Album
CD
1999
2:52Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

Werner
Member
****
...sanftes Piano-Spiel...

remember
Member
****
Sehr nachdenklich reflektiert.
Am Debüt ein Highlight.
4.5*

fleet61
Member
****
... knapp gut ...

Widmann1
Member
****
schön

rhayader
Member
*****
Auf dem letzten Song des großartigen 'Cold Spring Harbor'-Albums findet Billy die richtigen Worte für die Begeisterung des Zuhörers. Drücken wir also die Replay-Taste? Gerne!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.