Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Killers - Caution

Cover The Killers - Caution
Digital
Island 20UMGIM16909

Nummer

Jaar:2020
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Brandon Flowers
Ronnie Vannucci
Shawn Everett
Jonathan Rado
Alex Cameron
Producer:Shawn Everett
Jonathan Rado
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/03/2020 / Piek: 15 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 15 (V)
  Tip (W)

Tracks

13/03/2020
Digital Island 20UMGIM16909 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Caution (Radio Edit)
  3:48
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:48CautionIsland
20UMGIM16909
Single
Digital
13/03/2020

The Killers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
When You Were Young21/10/2006432
Bones03/02/2007Tip: 16 
Read My Mind31/03/2007Tip: 12 
Shadowplay02/02/2008Tip: 10 
Human25/10/20081518
Spaceman21/02/2009Tip: 6 
The Cowboys' Christmas Ball31/12/2011Tip: 82 
Runaways21/07/2012Tip: 3 
Miss Atomic Bomb03/11/2012Tip: 22 
Here With Me16/03/2013Tip: 62 
Shot At The Night21/09/2013Tip: 11 
Just Another Girl14/12/2013Tip: 14 
Christmas In L.A. (The Killers feat. Dawes)21/12/2013Tip: 42 
The Man24/06/2017Tip: 16 
Run For Cover05/08/2017Tip: 6 
Tyson vs Douglas14/04/2018Tip: 39 
Land Of The Free19/01/2019Tip 
Caution21/03/2020Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hot Fuss23/04/2005953
Sam's Town14/10/20061342
Sawdust24/11/2007662
Day & Age29/11/20081232
Battle Born22/09/2012628
Direct Hits 2003 201323/11/20131815
Wonderful Wonderful30/09/2017736
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.27 (Reviews: 11)

Wolfke
Member
*****
Zeer goed nummer de nieuwe van The Killers *****

sanremo
Member
**
2+

vancouver
Member
*****
gelungen

da_hooliii
Member
***
Plätschert vor sich hin.

Reto
Member
*****
Dutzendware. Aber bei den Killers klingts sofort unnachahmlich gut.

bluezombie
Member
****
!

Widmann1
Member
*****
Ist das eine Wohltat nach all den Deutscher-Rappern eine Stimme wie die von Brandon Flowers zu hören, dazu so ein frischer Sound.

Chartsfohlen
Member
****
Gefällt mir auch gut. Flotte Nummer, die in mir persönlich vielleicht insgesamt ein klein wenig zu viele Erinnerungen an bereits bekannte Musiker weckt - der Anfang klingt beispielsweise sehr nach den Dire Straits, wie ich finde. Sonst rundum überzeugend.

Gute 4.

fabio
Member
****
gut

drogida007
Member
*****

Aha, das ist nun die Lead-Single vom "Imploding The Mirage" Album. --> Einfach ein klasse Song! Hier hatte auch Fleetwood Mac's Lindsey Buckingham seine Finger mit im Spiel 😎.




gherkin
Member
*****
The Killers hebben een nieuw nummertje klaar. En dat klinkt weer bijzonder tof.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.