Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ellie Goulding feat. Blackbear - Worry About Me

Cover Ellie Goulding feat. Blackbear - Worry About Me
Digital
Polydor 20UMGIM11909

Nummer

Jaar:2020
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Savan Kotecha
Peter Svensson
Ellie Goulding
Matthew Musto
Ilya Salmanzadeh
Producer:Ilya [SE]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/03/2020 / Tip / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip: 33 (W)

Tracks

13/03/2020
Digital Polydor 20UMGIM11909 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Worry About Me
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Worry About MePolydor
20UMGIM11909
Single
Digital
13/03/2020

Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Under The Sheets30/01/2010Tip: 3 
Starry Eyed24/04/2010Tip: 14 
Lights20/10/20121021
Fall Into The Sky (Zedd feat. Ellie Goulding / Lucky Date)19/01/2013Tip: 63 
Anything Could Happen23/03/2013315
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)27/04/2013821
Burn03/08/2013325
How Long Will I Love You30/11/2013318
Goodness Gracious15/02/2014Tip: 5 
Beating Heart12/04/2014Tip: 2 
Flashlight (DJ Fresh feat. Ellie Goulding)11/10/2014Tip: 21 
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)20/12/2014815
Love Me Like You Do31/01/2015223
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)29/08/20153010
On My Mind26/09/20151017
Something In The Way You Move30/01/20161714
Army14/05/2016413
Still Falling For You10/09/20161611
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/2017Tip: 1 
O Holy Night30/12/2017Tip 
Vincent24/02/2018Tip 
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)10/11/20181625
Mama (Clean Bandit feat. Ellie Goulding)23/02/2019Tip 
Sixteen27/04/2019501
Hate Me (Ellie Goulding & Juice WRLD)06/07/2019Tip: 32 
Return To Love (Andrea Bocelli & Ellie Goulding)19/10/2019Tip 
Worry About Me (Ellie Goulding feat. Blackbear)21/03/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights04/09/2010541
Halcyon13/10/20121478
Bright Lights01/12/20121792
Delirium14/11/2015129
 

Blackbear   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Do Re Mi (Blackbear feat. Gucci Mane)22/04/2017Tip 
Hot Girl Bummer16/11/20192114
Tongue Tied (Marshmello x Yungblud x Blackbear)23/11/2019Tip: 33 
Me & Ur Ghost25/01/2020Tip: 28 
Worry About Me (Ellie Goulding feat. Blackbear)21/03/2020Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2 (Reviews: 5)

Kirin
Member
***
Das erste Mal, dass ich sie ungenügend bewerte, aber der Song ist Mist.

gherkin
Member
***
Op zich misschien niet m'n favoriete nummer van Ellie Goulding, maar daarom ook nog geen rommel.

Widmann1
Member
****
Ellie ist gut, der Rap hätte nicht sein müssen.

Chartsfohlen
Member
***
Weit entfernt von der Musik, die ich wirklich gerne von Ellie Goulding hören mag. Hier verläuft sich vieles in Hektik, Gebrabbel und Plastik, viel hängen bleibt bei mir nicht. Flott ist dieses oberflächliche Pop-Liedchen aber immerhin gemacht.

Gute 3.

Hamburg-Oldie
Member
***
Nicht so dolle...und dann rappt auch noch der schwarze Bär dazwischen. Knappe 3.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.